Hesabım
    "The Hitman's Bodyguard 2"nun Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Ryan Reynolds başrollü "The Hitman's Bodyguard 2"nun vizyon tarihi resmi olarak açıklandı.

    Bir süredir hakkında herhangi bir güncelleme yapılmayan ve beklemeye alınan "The Hitman's Bodyguard 2" için resmi olarak vizyon tarihi belirlendi. 2017 yapımı The Hitman's Bodyguard'ın Ryan ReynoldsSamuel L. Jackson ve Salma Hayek başrollü devam filmi, yaz ayları içerisinde vizyondaki yerini alacak.

    Deadpool filmlerinin yıldızı olan ve son olarak 6 Underground filminde izlediğimiz Ryan Reynolds; Glass, Avengers serisi, Shaft serisi gibi yapımların usta oyuncusu Samuel L. Jackson; Frida, Desperado gibi yapımların yıldızı olan ve Marvel'ın Eternals'ında rol alacak olan Salma Hayek; Dolor y Gloria'da sergilediği performansla ödül sahibi olan Antonio Banderas; Morgan Freeman, Richard E. Grant, Frank GrilloTom Hopper gibi birçok önemli ismin kadrosunda yer aldığı "The Hitman's Wife's Bodyguard"ın vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. Digital Spy'ın haberine göre film, 28 Ağustos 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. İlk filmi de yöneten ve Red Hill, Cehennem Melekleri 3 filmlerinin yönetmen koltuğuna oturan Patrick Hughes, devam filminin yönetmenliğini üstlenecek. Senaryoda Belalı Tanık ve Fire on Fire'ın senaryosunu kaleme alan Tom O'Connor'ın imzası bulunuyor.

    30 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişede 177 milyon dolarlık hasılat elde eden 2017 yapımı Belalı Tanık filminin devam halkası olan The Hitman's Wife's Bodyguard, Darius Kincaid'in eşine odaklanıyor. İlk film, bodyguard Michael Bryce ve onun koruması gereken tanığı Darius Kincaid'i temel alıyordu. Bryce'ın, ünlü tetikçi Kincaid'e Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde vereceği ifadesine kadar eşlik etmesi gerekirken, Kincaid'i ortadan kaldırmak isteyen suçluların peşlerine takılması ile bu hayli zorlu bir hal alıyordu.

    The Hitman's Wife's Bodyguard'ın yurt dışı vizyon tarihi 28 Ağustos 2020 olurken, ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top