Hesabım
    Robert Pattinson Nasıl Oyunculuk Yapacağını Bilmediğini Söyledi!

    The Lighthouse'un yıldızı Robert Pattinson'dan ilginç açıklama!

    Robert Eggers'ın yönetmenliğini üstlendiği The Lighthouse'da Willem Dafoe ile başrolü paylaşan Robert Pattinson, The Guardian'a konuştu ve oyunculukla ilgili ilginç bir açıklamaya imza attı. Oyunculuğuyla en az Willem Dafoe kadar takdir edilen Pattinson, aslında nasıl oyunculuk yapacağını bilmediği itiraf etti.

    İlk olarak karşımıza Harry Potter and The Goblet of Fire'ın Cedric Digory'si olarak çıkan, ardından Twilight ile bir yıldıza dönüşürken kariyerinde gerileyen, Safdie Kardeşler'in Good Time'ıyla oyunculuk ve sanat filmleri açısından büyük bir çıkış yapan ve The Lighthouse ile sinemaseverlerin gözündeki yerini garantiye alan Robert Pattinson'dan oyunculuk kariyeriyle ilgili açıklama geldi. Pattinson, nasıl oyunculuk yapıldığını bilmediğini itiraf etti ve şu sözleri ekledi: "Yalnızca sahnelerin üç farklı yolla nasıl oynanacağını biliyorum. Her yeni filmde endişeleniyorum." Bir süre önce çalışmalarına başlanan Batman için yapılan provalardan dönerken verdiği bu röportajda oyuncu "Katastrofik düşünüyorum. Her zaman en kötü şeyin gerçekleşeceğini düşünürüm. Olduğunda ise hazırlıklı olduğuma sevinirim." sözleriyle devam etti.

    Robert Pattinson daha önce de Matt Reeves'in onu neden Bruce Wayne olarak seçtiğini bilmediğini ifade etmişti. Ancak oyuncu her ne kadar bunun farkında olmasa da, sinemaseverler Pattinson'ın gittikçe daha iyi bir oyunculuk sergilediğini gözlemliyor. Özellikle bir korku filmi olduğunu varsayabileceğimiz The Lighthouse'da Pattinson'ın oyunculuğunun Willem Dafoe ile yarıştığı dile getiriliyor. The Lighthouse, bir deniz fenerinde yaşayan iki bekçinin gittikçe akıl sağlıklarını kaybetmelerini konu ediniyor. Birçok sanat eserinden ilhamla tasarlanan sahneleriyle The Lighthouse, yılın en beğenilen filmlerinden biri haline geldi. 20 Aralık tarihinde DVD olarak satışa sunulmasıyla birlikte de sosyal medyanın gündeminde büyük bir yer kaplar hale geldi.

    Pattinson'ı Batman olarak izleyeceğimiz The Batman ise 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top