Hesabım
    Charlie Heaton: "The New Mutants" Ertelemesinin Sorumlusu Fox & Disney İş Birliği

    Charlie Heaton, The New Mutants ile ilgili konuştu.

    Bir yılı aşkın süredir ertelemelere maruz kalan X-Men filmi "The New Mutants" sonunda izleyicileriyle buluşabilecek. Ancak harcanan sürenin filme büyük bir zarar getireceği kuşku bırakmıyor. Vizyon tarihinin bir kez daha belirlenmesinin ardından filmin başrol oyuncularından Charlie Heaton açıklama yaptı ve durumdan Disney ile 20th Century Fox'un iş birliği yapma kararını sorumlu tuttu.

    Fox ve Disney'in iş birliği yapma kararı aldığı zamandan bugüne, Fox'un neredeyse tüm ipleri Disney'e teslim edilmiş bulunuyor. Bunun en büyük nedeni ise, Disney'de Fox'u batmaktan kurtaracak gücün ve vizyonun olması. Ancak Disney, bazı filmleri bilinçli olarak batırıyor izlenimi de veriyor. The New Mutants da bu filmlerden biri. Filmin ilk vizyon tarihi 2018'in Nisan ayı olurken, ikinci vizyon tarihi 2019'un Şubat ayı olarak belirlenmişti. X-Men dünyasına ait olan The New Mutants'ın bir dönem Amazon tarafından dijital platformda gösterime sunulacağı konuşuldu. Şimdi ise bir kez daha vizyon tarihi belirlendi ve eğer yine ertelemeye maruz kalmazsa 3 Nisan 2020'de vizyonda olacak.

    Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in yıldızlarından biri olan ve aynı zamanda The New Mutants'ta Sam Guthrie'ye hayat veren Charlie Heaton bu konuda şu açıklamada bulundu: "Gelecek yıl gösterime girecek, ama çekimlerini neredeyse iki yıl önce bitirdik. Bir süredir gösterim tarihi değiştiriliyor. Bu süreçte tekrar çekimler yapıldı ve Fox'un Disney ile iş birliği yapmaya başlamasından dolayı ertelendi. Eğer bilmiyorsanız, The New Mutants bir X-Men spin-off'u. Çizgi romanı var. Bill Sienkiewicz yaratıcısı ve bu bir X-Men çizgi romanı. Temel olarak apayrı bir mutant ekibi gibi."

    Çizgi roman hakkında yapılan tanımlamaya göre filmin atmosferinin gençlik filmlerinin usta yönetmeni John Hughes ile korku romanı ustası Stephen King'in birleşimi olması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Maisie WilliamsSplit ve Glass filminin beğenilen yüzü Anya Taylor Joy, Stranger Things'in ilgi çeken isimlerinden Charlie Heaton, The Originals dizisinden hatırladığımız Blu Hunt, Trinkets dizisinden tanıdığımız Henry Zaga'nın yanı sıra Antonio BanderasAlice BragaHappy Anderson gibi isimler yer alıyor.

    The New Mutants, 3 Nisan 2020'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top