Hesabım
    Maceracı Yüzgeçler'den Yeni Poster!

    Animasyon filmi Maceracı Yüzgeçler yolda!

    Çocukların severek izlediği Minika Çocuk kanalının "Maceracı Yüzgeçler" çizgi dizisi, beyaz perdeye aktarıldı. Filmden ilk rengarenk poster ise resmi olarak paylaşıldı. Maceracı Yüzgeçler, vizyon tarihi için geri sayıma başladı!

    Minika Çocuk kanalında çocukların severek izlediği çizgi dizisinin yanı sıra oyunları bulunan Maceracı Yüzgeçler, vizyona girmek için geri sayıma başlamış bulunuyor. Animasyon türündeki Maceracı Yüzgeçler'den gelen afişte animasyon tasarım stüdyosu Imaginite'in imzası bulunuyor. Çizgi dizinin de aynı zamanda Imaginite Animasyon Stüsyosu’na yaptırıldığı biliniyor. Maceracı Yüzgeçler filminin yönetmen koltuğuna Mithat Gökçe otururken, senarist koltuğunda Arzu Demirel Birinci bulunuyor.

    Çizgi dizi, televizyon ekranlarından çıkıp büyük ekrana geçiş yaparken 9 yaşındaki minik barbunya balığı Biba ve arkadaşlarını da beraberinde getiriyor. Boğaz'ın altında yaşayan Biba ve dostlarının denizin üstünde yaşayanların hayatından pek farkı yok gibi görünüyor. Arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Denizkızı Alesta ile oyun oynarken diğer yandan birçok şey öğrenen Biba, kitap okumayı çok seviyor ve tıpkı diğer çocuklar gibi okula gidiyor. Diğer yandan da Biba, arkadaşlarıyla birlikte Boğaz'ın altında eşsiz maceralar yaşıyor. Aynı şekilde söylenenlere göre filmde de İstanbul Boğazı’nı, Kız Kulesi’ni, simit yiyen martıları sıklıkla göreceğiz. Biba ve dostlarının dünyasına bir kez daha konuk olacağız.

    Maceracı Yüzgeçler 24 Ocak tarihinde minik izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top