Hesabım
    Robert Pattinson, Guardians of The Galaxy 3'de mi Rol Alacak?

    James Gunn ile Robert Pattinson iş birliğine mi gidecek?

    The Batman filminin yıldız ismi Robert Pattinson'ın ünü gittikçe artmaya devam ederken, oyuncu hakkında bir konu gündeme geldi. Dedikodulara göre DC'nin The Suicide Squad'ına imza atacak olan James Gunn, Marvel bünyesindeki Guardians of The Galaxy 3 filminde rol alması için Robert Pattinson'ı düşünüyor. James Gunn, çok kısa da olsa bu iddiayı sosyal medya üzerinden yanıtladı.

    Guardians of The Galaxy serisinin başarılı ve tartışmalı yönetmeni James Gunn, Disney tarafından yıllar önce yaptığı bir hata nedeniyle politik doğrucu olma gereksinimiyle kovulmuştu. Bu sırada Gunn'ı Warner Bros işe aldı ve The Suicide Squad filminin yönetmen koltuğuna getirdi. Disney de bir süre sonra kovma fikrinden oyuncuların ve ekibin de desteğiyle vazgeçip Guardians of The Galaxy 3 filmini çekmesi için Gunn'ı tekrar işe aldı. Gunn'ın hem Marvel hem de DC ile çalışmaya başlaması, yeni dedikoduların şekillenmesine neden oldu. The Batman filminin başrolü için Matt Reeves'in Robert Pattinson'ı seçmesi üzerine Gunn ve Pattinson ile ilgili bir dedikodu patlak verdi. Söylenenlere göre Gunn, Guardians of The Galaxy 3 filmi için Robert Pattinson'ı düşünüyordu. Yönetmenin geçtiğimiz gün Instagram üzerinden yaptığı paylaşıma gelen bir yorumda "Sizin Robert Pattinson'ı Guardians of The Galaxy 3'deki bir rol için istediğiniz, ama Pattinson'ın sonunda rolü reddettiği ile ilgili dedikodular dolanıyor. Bu doğru mu?" sözleri sarf edildi. James Gunn ise son derece açık ve kısa bir şekilde "Hayır, kesinlikle öyle bir şey yok." ifadesini yöneltti.

    Her geçen gün Robert Pattinson ile ilgili yeni bir haber ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde ise Robert Pattinson'ın eğer Batman tutmazsa B planı olarak porno sektörünü düşündüğü haberi yayılmıştı. Diğer yandan James Gunn tarafına bakılırsa, yönetmen The Suicide Squad filminin tüm çalışmaları bitmeden önce Guardians of The Galaxy 3 ile ilgili herhangi bir çalışmaya başlamayacağını açıkladı.

    Guardians of The Galaxy 3'nin vizyon tarihi henüz açıklanmadı. The Batman ise 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top