Hesabım
    Michael B. Jordan, Adının "Superman" İle Anılması Hakkında Konuştu

    Michael B. Jordan, Superman hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

    DC çizgi romanlarından uyarlanan Superman filmlerinin geleceği tamamen belirsiz gibi görünüyor. Bir yandan Henry Cavill kahramanı canlandırmaktan vazgeçmek istemiyorken, diğer yandan Michael B. Jordan ve David Corenswet'in adı Superman ile anılıyor. Michael B. Jordan uzun süren sessizliğinin ardından bu konu hakkında konuştu.

    Black Panther, Creed serisi gibi yapımlardan tanıdığımız ve Akademi Ödülleri'nin favorilerinden Just Mercy ile karşımıza çıkacak olan yıldız oyuncu Michael B. Jordan, MTV mikrofonlarına konuştu. Joshua Horowitz'in programına Just Mercy'de başrolü paylaştığı Jamie Foxx ile birlikte konuk olan Jordan, hakkında çıkan dedikodulardan bahsetti. Geçtiğimiz ay içerisinde Variety'nin özel haberine göre Michael B. Jordan, DC ve Warner Bros tarafından yeni Superman olarak düşünülüyordu. Ayrıca oyuncuyla görüşmeler yapıldığı iddia edildi. Ancak Michael B. Jordan bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Doğruyu söylemem gerekirse Morpheus, Superman, Duck Tales, Power Rangers ile ilgili hakkımda dedikodular çıktı. Yani benim bir şeyleri canlandıracağımla ilgili dedikodulara alıştım. Ama yapacağım her işi doğru şekilde yapmalıyım. Gerçeklik içermeli. Biliyorsunuz ki çizgi roman hayranıyım. Hayranların üzülüp 'Neden bunu yapıyorlar ve neden bunu değiştiriyorlar?' demelerini anlıyorum. Ben de belirli şeyler hakkında böyle hissediyorum. Yani eğer herhangi bir şey yapıyor olsaydım, bu gerçekçi ve insanların gerçekten destekleyeceği bir şey olurdu."

    Geçtiğimiz ay çıkan habere göre Michael B. Jordan henüz anlaşma yapmak için hazır değildi. Superman'in Warner Bros için garanti olarak para kazandıracak bir yapısı olması nedeniyle, stüdyonun bu konunun peşini bırakmayacağı düşünülüyor. Ancak henüz Superman filmi hakkında herhangi bir senaryo ya da çalışma bulunmuyor. Bunun anlamı ise gelecek filmin en erken 2023 yılında gelebilecek olması. Bu sırada Michael B. Jordan birçok yapım için anlaşma imzaladı. Without Remorse, Creed III ve Wrong Answer, oyuncunun gelecek projeleri arasında gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top