Hesabım
    "The Wire"ın Geçmişini Anlatan Bir Film Çekilebilir!

    Dominic West, The Wire ile ilgili açıklama yaptı.

    Bir döneme damgasını vuran suç ve dram dizisi The Wire'ın geçmişini anlatan bir film yolda olabilir. 2002'den 2008'e kadar televizyon ekranlarına damgasını vuran David Simon'ın yaratıcılığındaki dizinin başrol oyuncularından Dominic West, konu hakkında açıklama yaptı.

    Empire Magazine'e konuşan ve son olarak Les Miserables'ın Jean Valjean'ı ve The Affair'in Noah Solloway'i olarak izlediğimiz Dominic West, The Wire hakkında açıklamada bulundu. Söylediklerine göre, The Wire'ın geçmişini anlatan bir filmin çekilmesi söz konusu. West, konu hakkında şu sözleri sarf etti: "The Wire'a film çekilip çekilemeyeceğini konuşuyorduk. David Simon geçmişi anlatan bir film olabileceğini söyledi, ama hepimiz daha olmuş bir şey istiyorduk. New Orleans'ta geçen bu suç hikayesi bir Wire filmi olmaz, ama tüm Wire kadrosunu bir araya getirebilir." Ancak Dominic West'in söylediklerine göre, bu düşüncelerin gerçekleştirilmesi için herhangi bir harekette bulunulmuyor.

    The Wire hakkındaki bu spin-off düşüncesinden önce, The Sopranos'a ait bir film hayata geçirildi. The Many Saints of Newark adını taşıyan film, 1960'lı yıllara götürecek ve Afrikalı Amerikalılar ile İtalyan Amerikalıları arasındaki mücadeleyi anlatacak. Gerçekten 1967 yılında gerçekleşen Newark ayaklanmasında 26 kişi ölmüş ve 700'ün üzerinde insan yaralanmıştı. Olayları Sopranos dünyasının gözünden izleyeceğimiz film, yakında izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top