Hesabım
    A Quiet Place Part II'dan Fragman Yayında!

    Merakla beklenen devam filminden fragman..

    2018 yılında gösterime giren A Quiet Place, oldukça beğenilmiş ve birçok filme de bu kısa sürede ilham olmuştu. Sonrasında devam filmi söylentileri dolaşmış ve resmi açıklamayla birlikte film için çalışmalar başlamıştı. Yönetmen koltuğunda, yine John Krasinski'nin oturduğu A Quiet Place Part II'dan fragman yayınlandı ve geri sayım başladı.

    Emily Blunt, John KrasinskiMillicent Simmonds ve Noah Jupe'li kadrosuyla karşımıza çıkan ilk film, distopik bir evrende hayatta kalma mücadelesi veren Abbot ailesinin hikayesini anlatıyordu. Sessizlik kuralı bulunan atmosferde, hayatta kalmak için çeşitli önlemler alan ailenin yeni doğan bebekleri ve kuralı bozmaları başlarına bir felaketi getirmişti ama finalde bu felaketi önlemek adına büyük bir adım atılmıştı. 

    Daha geniş kadrolu ikinci filmde, ailenin başka bir yere taşınmak için hareket edişi ve karşılarına çıkan başka insanlarla yaşadıkları olaylar konu ediliyor. Fragmandan anladığımız kadarıyla daha aksiyonu bol bir film bizi bekliyor ve yaratıklarla olan mücadele başka bir boyuta geçiyor. Bu filmin de yönetmen koltuğunda oturan Krasinski bu kez oyuncu olarak kadroda yer almıyor.  Emily BluntMillicent Simmonds ve Noah Jupe, ikinci filmde de yer alırken, başarılı oyuncular Cillian Murphy ve Djimon Hounsou kadroya dahil olmuş durumda.

    A Quiet Place Part II, tüm dünyayla aynı anda 20 Mart 2020 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top