Hesabım
    "Eltilerin Savaşı" Filminden Fragman Yayında!

    Yılın ilk komedilerinden Eltilerin Savaşı'nın fragmanı geldi..

    Yılın ilk komedilerinden Eltilerin Savaşı'ndan fragman görücüye çıktı. Gupse Özay'ın hem başrollerden birinde yer aldığı, hem de senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise, Aykut EnişteTatlım Tatlım gibi filmlerden tanınan Onur Bilgetay oturuyor. Adından da anlaşılacağı üzere, film birbirinden zıt karaktere sahip iki eltinin çekişmesini ve başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

    Daha önce, Yalan Dünya, Deliha, Küçük EsnafTatlım Tatlım ve Görümce gibi yapımlarla karşımıza çıkan ve son dönemin sevilen komedi oyuncularından biri olan Gupse Özay'a, hem yazıp hem oynadığı filmde 7 Yüz, Yüz Yüze ve Bir Aşk İki Hayat'tan tanıdığımız, Afife Jale Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödüllü Merve Dizdar, Ufak Tefek Cinayetler, Sofra Sırları, Kavak Yelleri gibi yapımlardan tanıdığımız Ferit Aktuğ, son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ve efsane isimlerden Füsun Demirel gibi isimler eşlik ediyor.

    Birbirinde zıt karaktere sahip iki elti olan Sultan ve Gizem'in kıyasıya mücadele ettiği filmde, eşleri ve aileleri de zor durumda kalıyor ve komik olaylar birbirini takip ediyor. 31 Ocak 2020 tarihinde gösterime girecek olan Eltilerin Savaşı, bol kahkaha ve eğlence vaat ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top