Hesabım
    Dominic Monaghan, "The Rise of Skywalker"'ın J.J. Abrams Versiyonu Olmasını Umut Ediyor

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın farklı bir versiyonu var mı?

    Star Wars: The Rise of Skywalker, geçtiğimiz haftalarda izleyicileriyle buluşmaya başlamış bulunuyor. J.J. Abrams'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film, vizyona girdiği günden bugüne bir tartışma konusu olarak devamlılığını sürdürüyor. Bu kez de filmin oyuncularından Dominic Monaghan konuştu ve filmin bir J.J. Abrams versiyonu olmasını umut ettiğini dile getirdi.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'da Beaumont karakterine hayat veren Dominic Monaghan, filmle ilgili The Hollywood Reporter'a konuştu. Birkaç gündür sosyal medyanın gündeminde #ReleaseTheJJCut hashtag'i bulunuyordu. Star Wars hayranlarının çoğu filmi Star Wars dünyasına bir ihanet olarak görmüş ve pek beğenilmeyen The Last Jedi'yı bile The Rise of Skywalker'dan daha iyi bulduklarını dile getirmişlerdi. Bu durumda yüzler, filmin bir J.J. Abrams versiyonunun olup olmamasına çevrildi. The Lord of The Rings serisinin yıldız oyuncularından biri olan Dominic Monaghan bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Birçok Star Wars hayranı gibi, umut ediyorum ki bir yönetmen versiyonu vardır. Böylece çekilen daha fazla ayrıntıyı görme şansı yakalayabiliriz. Tüm çekimlerde yer almadım. Ama orada bulunduğum kısa sürede bile sinemada gösterilen versiyonundan çok daha fazlası çekildi. Gelecekte görmeyi umduğumuz başka bir şey ise final savaşınde Connix'in bacağını yaralaması. Tabii ki ben, Connix ve Rose savaştan ayrılıyoruz ve Rose'un bir silahı var. Rose kendi işiyle meşgulken ben Connix'in kolundan tutuyorum ve hepimizin en az zararla dönmesi için onu omzuma koyuyorum...."

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın en çok tartışılan konuları arasında Rose Tico'nun neredeyse hiç filmde yer almaması ve Palpatine'in nereden çıktığı bulunuyordu. Yapılan açıklamalara göre Rose'un sahnelerinin Prenses Leia ile olması ve onun sahnelerinin de CGI ile düzeltilmesi gerekmesi üzerine, dijital ile uyumsuz olan tüm sahneler atılmıştı. Palpatine konusu ise hala hayranların akıllarında büyük bir soru işareti olarak yerini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top