Hesabım
    James Bond Hayranları, "No Time To Die" Afiş Tasarımı İçin Yarışacak!

    Film stüdyosu, Ölmek İçin Zaman Yok için bir afiş tasarım yarışması düzenliyor.

    Yıldız oyuncu Daniel Craig'i son kez başrolüne yerleştiren No Time To Die için bir yarışma düzenleneceği resmi olarak açıklandı. MGM, Universal ve United Artists Releasing çalışanlarından oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek olan Bond hayranlarının afiş tasarımları yarışmanın konusu olacak!

    25. Bond filmi olan "Ölmek İçin Zaman Yok", Nisan ayı içerisinde vizyondaki yerini alacak. Filmin izleyicileriyle buluşmasına birkaç ay kala, EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM), Universal Pictures International ve United Artists Releasing, film için bir yarışma düzenleme kararı aldı. Tüm dünyadan Bond hayranlarını davet eden film şirketleri, yaratıcı hayranları arıyor. İstenilenler arasında “benzersiz, göz alıcı ve kelimenin tam anlamıyla Bond olan” sanatsal afiş tasarımları bulunuyor. Aynı zamanda afişin ilhamını No Time To Die baş kahramanı James Bond'dan alması gerekiyor. Yarışmaya katılan afiş tasarımları yaratıcılık (%30), orijinallik (%30) ve genel olarak temayı anlama (%40) kriterleri üzerinden değerlendirilecek. Kazananlar hem para ödülünün sahibi olacak hem de yaratıcı ajanslardan 

    çalışmaları doğrultusunda çok özel kariyer tavsiyeleri alacaklar. No Time To Die afiş tasarımlarının 16 Ocak 2020 tarihinde saat 21.00'e kadar gönderilmesi bekleniyor. Yarışmanın kazananları ise Mart ayında açıklanacak. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    Casino Royale filminden bugüne James Bond olarak karşımıza çıkan Daniel Craig'in son kez başrolünde yer aldığı No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    No Time To Die 3 Nisan 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top