Hesabım
    Kelly Reichardt'ın Yeni Filmi "First Cow"dan Fragman!

    Certain Women'la övgüler toplayan Reichardt'ın yeni filminden fragman yayında..

    A24, “The Souvenir”, “The Farewell”, “The Lighthouse”, “The Last Black Man in San Francisco” ve “Uncut Gems” gibi filmler sayesinde inanılmaz derecede güçlü bir 2019 sezonu geçirdi ve şimdi, bağımsız sinemanın başarılı yönetmenlerinden Kelly Reichardt'ın “First Cow" filmiyle önümüzdeki yıla iddialı bir başlangıç yapacak.

    Karakter draması, Reichardt'ın 2016 yılında çektiği “Certain Women” filminden bu yana ilk yapımı. First Cow, prömiyer yaptığı 2019 Telluride Film Festivali'nde beğeni topladı ve New York Film Festivali'nde gösterildi. Jonathan Raymond'un “Half Life” romanından uyarlanan First Cow, 19. yüzyılda geçiyor ve bir grup kürk tuzakçılarına katılan Cookie Figowitz adlı karakterin hikayesine odaklanıyor. Figowitz, Çinli bir dostuyla iş birliği yapıyor ve başarılı olmaya çalışıyor. Bu durum, bir süre sonra zengin bir adamın ineğine bağlı duruma geliyor.

    Eserin sahibi Jonathan Raymond, senaryoyu da Kelly Reichardt'la beraber yazdı. Filmin başlıca rollerinde ise John Magaro, Ted Rooney, Dylan Smith, Orion Lee, Mitchell Saddleback, Patrick D. Green ve John Keating gibi isimler yer alıyor. Film, 6 Mart 2020 tarihinde Amerika'da gösterimde olacak. Ülkemizde ne zaman izleyebileceğimiz ise henüz netlik kazanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top