Hesabım
    Andy Muschietti, "The Flash"ın Flashpoint'e Dayanacağını Söylüyor!

    Andy Muschietti, The Flash hakkında açıklama yaptı.

    It filmlerinin başarılı yönetmeni Andy Muschietti, Underwater ile ilgili bir söyleşiye eşlik ederek sorulara cevap verirken, yönetmenliğini üstleneceği The Flash filmi hakkında açıklama yaptı. Muschietti, The Flash hakkında kısa da olsa ipucu verdi.

    Yıldızı parlayan cesur oyuncu Ezra Miller'ın başrolünde yer alacağı The Flash için hazırlıklar devam ediyor. Bir süredir Warner Bros ile Miller'a ek olarak John Francis Daley ve Jonathan Goldstein arasında anlaşmazlıklar yaşanıyordu. Üçlü, filmin daha karanlık bir tonda olmasını istiyor ve buna uygun bir senaryo ortaya çıkarmayı düşünüyordu. Ancak Warner Bros, ortaya çıkan işi kabul etmedi. Son olarak filmin yönetmen koltuğuna It: Chapter I, It: Chapter II ve Mama filmlerine imzasını atan Andy Muschietti getirildi. Yönetmen, son olarak The Hashtag Show'a katıldı ve The Flash filminin Flashpoint çizgi romanından uyarlanacağını söyledi. Ancak Flashpoint ile ilgili detayların biraz değiştirilerek filme aktarılacağını, beklenenden daha farklı bir işin ortaya çıkacağını ifade etti. Muschietti, daha önce yaptığı açıklamada, The Flash'ın diğer filmlerindeki korku ögelerine sahip olmayacağını belirtmişti.

    Flashpoint çizgi romanında, Barry Allen bir gün uyanır ve etrafındaki her şeyin değiştiğinin farkına varır. Artık Barry, Flash değildir; annesi Nora da hala hayattadır. Babası Henry üç yıl önce bir kalp krizinden ölmüştür. Captain Cold artık şehrin en sevilen kahramanıdır. Justice League ekibi bir araya hiçbir zaman gelmemiştir. Hatta Superman hiçbir zaman var olmamıştır.

    The Flash karakterini Adalet BirliğiSuicide Squad ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmlerinde görmüştük. Karakterin ayrıca Grant Gustin başrollü dizisi 2014 yılından beri sürdürülüyor. Ancak Marvel'ın aksine DC, dizi dünyasıyla film dünyasını ayrı tutmayı tercih ediyor. Öncelikle 2020 yılının sonunda izleyicileriyle buluşması planlanan The Flash'ın vizyon tarihi 2022'ye atıldı. Eğer aksi bir olay yaşanmazsa 1 Temmuz 2022 tarihinde The Flash sinemalarda dönmeye başlayacak.

    Tüm bunların yanı sıra Andy Muschietti, Netflix ile The Howling'i hayata geçirmek üzere anlaşma yaptı. 1977 yılında okuyuculara sunulan korku kitabından uyarlanacak olan The Howling, travmatik ataklara sahip olan ve sinir krizleri geçiren Karyn Beatty'nin hikayesini anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top