Hesabım
    "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" İçin Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, izleyicileriyle buluşmaya hazır.

    Zengin kadrosuyla Fatih Sultan Mehmet döneminden kopup gelen bir hikayeyi anlatan "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" için bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Feriye Sineması'nda düzenlenen toplantıya basın yoğun ilgi gösterdi. Basın toplantısına, oyunculardan Emre Kıvılcım, Eren Vurdem, Sezgin Erdemir, Ece Çeşmioğlu, Levent Özdilek, Funda İlhanSerdar Gökhan ve Cemal Hünal katılım sağladı. Ayrıca başarılı yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ da basın toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştirip, ilk soruları cevapladı.

    Kutsal Damacana, Herkes mi Aldatır?, Şaşkınlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız Kamil Aydın'ın yönetmen koltuğuna; Diriliş Ertuğrul, Kurtuluş Osman gibi dizilerin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın senarist ve yapımcı koltuğuna oturduğu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi için bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Bozdağ, filmin kostümleri, set tasarımı gibi dönemi yansıtması gereken her şey için büyük emek verdiklerini ve film için yaklaşık olarak 30 milyon lira harcadıklarını dile getirdi. Filmin henüz vizyona girmemiş olmasına rağmen büyük ilgi nedeniyle birçok ülkeye şimdiden satıldığı bilgisi paylaşıldı. Gişe konusunda herhangi bir beklentilerinin olmadığını belirten Bozdağ, önemli olanın böyle tarihi bir filmi hayata geçirmek olduğunu belirtti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Emre Kıvılcım, Eren Vurdem, Sezgin Erdemir, Ece Çeşmioğlu, Levent Özdilek, Funda İlhan, Serdar Gökhan ve Cemal Hünal çekimler sırasında yaşadıklarını anlattılar.

    Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkan coğrafyasındaki zulmün önüne geçmek için zorlu bir mücadeleye girişen Fatih Sultan Mehmet'in seçkin savaşçı birliği Akıncıların hikayesini konu ediyor. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’un fethinin ardından rotasını Roma’ya çevirir. Ancak bu sırada Sırp kralı Lazar, Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişinin önüne geçmek ister. Fatih Sultan Mehmet'e ölümüne bağlı olan Akıncılar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa ile ittifak kuran, Balkan coğrafyasında büyük bir zulme neden olan Lazar’ın planını bozmak için, harekete geçer. Fatih’in Akıncıları, hak ve adaleti sağlamak ve yaşanan zulme dur diyebilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

    Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, 17 Ocak tarihinde sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top