Hesabım
    Polisler Adele Haenel'e Yapılan Taciz İçin Yönetmen Christophe Ruggia'yı Soruşturmaya Başladı!

    Polisler Christophe Ruggia'nın peşine düştü.

    Golden Globe, BAFTA, Cannes gibi festivallere aday gösterilen ve ödüle layık görülen Portrait of a Lady on Fire filminin başrol oyuncusu Adele Haenel, geçtiğimiz aylarda bir açıklama yaparak küçük yaşlardayken birlikte çalıştığı bir isim tarafından taciz edildiğini açıklamıştı. Bu isim ise Fransız yönetmen Christophe Ruggia olmuştu. Şimdi ise söylenilenlere göre polisler Ruggia'yı soruşturmaya dahil etti.

    Kasım ayı içerisinde başarılı oyuncu Adele Haenel bir taciz skandalından bahsetmiş ve kendisinin mağdur olduğu bir pedofili vakasını bildirmişti. Adele Haenel henüz 12 yaşındayken birlikte çalışmış olduğu The Devils yönetmeni Christophe Ruggia tarafından taciz edilmişti. Haenel, onun durumunda olan kadınların adalet tarafından görmezden gelindiğini ifade etmişti. Ancak bu sözlerden birkaç ay sonra durumlar tersine dönmüş gibi görünüyor. Paris'te Christophe Ruggia'ya dava açılmıştı ve geçtiğimiz hafta içerisinde bu davanın ilk araştırmaları yapılmaya başlandı. Öncelikle Ruggia, küçük yaşlardaki Haenel'e yaptığı cinsel istismarla ilgili soruşturmaya tabi tutuldu. Haber, öncelikle Fransız televizyon kanallarından LCI'de gösterildi.

    Adele Haenel'in Kasım ayında yaptığı açıklama, #MeToo hareketinin sonunda Fransa'ya sıçraması sonucunda gerçekleşmişti. Haenel'in suçlamalarından birkaç gün sonra Valentine Monnier isimli Fransız fotoğrafçının Roman Polanski tarafından taciz edildiği ortaya çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top