Hesabım
    Kumail Nanjiani ve Issa Rae'li "The Lovebirds"ten İlk Kare!

    The Lovebirds'ten ilk görsel paylaşıldı.

    Michael Showalter'ın yönetmen koltuğuna oturduğu komedi, suç ve dram türlerine ev sahipliği yapan "The Lovebirds"ten bir görsel paylaşıldı. Görselde, geçtiğimiz günlerde Akademi Ödülleri adaylıklarını canlı yayında açıklama görevini üstlenen komedyen Issa Rae ve şimdilerde Eternals nedeniyle yoğun bir çalışmaya tabi tutulan Kumail Nanjiani'nin ilginç kostümler içerisindeyken biriyle konuştuklarını görüyoruz.

    Komedi ve dram türündeki The Lovebirds'ün konusu ise şöyle: Ayrılmanın eşiğinde olan bir çift, kendilerini bir anda gizemli bir cinayet vakasının içerisinde bulur. Adlarını temizlemeye ve olayı çözmeye çalışan çift, bu süreçte kendilerini ve ilişkilerini nasıl kurtaracaklarını bulmaları gerekmektedir. Paylaşılan görsele bakıldığında çıkarılabilecek sonuçlara göre başı dertte olan çiftimiz, pek de normal olmayan kostümleriyle birlikte üçüncü bir kişiyle konuşuyorlar. Bu konuşmanın bir çeşit sorgulama olabileceği görülüyor. Diğer yandan görselle birlikte Kumail Nanjiani'nin Eternals sayesinde geçirdiği değişimin de ilk izlenimlerine kavuşuyoruz.

    The Lovebirds'ün yönetmenliğini daha önce Nanjiani ile Big Sick filminde birlikte çalışmış olan Michael Showalter üstlendi. Ayrıca yönetmen ileride The Eyes of Tammy Faye gibi önemli bir filme imza atmaya hazırlanıyor. The Lovebirds'ün senaryosunu Aaron Abrams ve Brendan Gall kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Big Sick, Life As We Know It, Stuber, Silicon Valley gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Kumail Nanjiani ile Little, Insecure, A Black Lady Sketch Show'da karşımıza çıkan Issa Rae'nin yanı sıra Paul Sparks, Kyle BornheimerJoe Chrest gibi isimler bulunuyor.

    The Lovebirds'ün hikayesinin orijinalinde siyahi bir çift üzerinden yazılmadığı biliniyor. Ancak Issa Rae, "Bu ırklarla ilgili bir şey değil. Ama ırkları ve bizim uluslararası bir çift olduğumuz gerçeğini kabul etmek istedik." Görünüşe bakıldığı zaman The Lovebirds, Game Night ve Murder Mystery arasında bir film olabilir. The Lovebirds, 3 Nisan 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top