Hesabım
    Mark Ruffalo'nun İkizleri Canlandırdığı "I Know This Much Is True"ya İlk Bakış

    Ruffalo, iki performansla birden karşımıza çıkacak..

    Mark Ruffalo, HBO'nun yıl içerisinde yayınlayacağı mini dizide tek yumurta ikizlerini canlandıracak. HBO, resmi Twitter hesabından Ruffalo'ya ait ilk görüntüyü paylaştı. Fotoğrafta, Ruffalo'nun canlandırdığı Dominick ve Thomas Birdsey kardeşler bir arada görünüyor.

    Wally Lamb'ın aynı adlı romanından esinlenilen dizinin adı I Know This Much Is True olarak açıklandı. Mini dizi, ikiz kardeşler üzerinden ihanet, fedakarlık ve affetme olgularını işleyen bir aile destanı olarak nitelendiriliyor. Proje, Dominick ve Thomas'ı hayatlarının farklı aşamalarında gösteriyor ve her iki kardeşin de orta yaşlara yaklaşmasından sonra Dominick'in flashbacklerine odaklanıyor.

    Ruffalo, bu ilginç deneyim hakkında “İki karakter oynuyorum. Kardeşlerden biri şizofrenik. Altı hafta boyunca çekimlere ara verdik ve böylece 30 kilo verebildim. Bu sayede şizofren kardeş için görünüşümü ve karakterimi tamamen değiştirebildim. Ve yönetmenimiz Derek, bu konuda gerçekten cesur şeyler yapıyor. Çok fazla şey anlatmak istemiyorum ama çekim yaparken yaptıklarımızla gerçekten gurur duyuyorum. İlk iş günüm 23 sayfalık bir sahneydi. Bütün günü baştan sona o sahneyi tekrar tekrar çekerek geçirdik. Duygusal olarak çok özgür. Sana başarabileceğin geniş bir alan yaratıyor. Sınırları zorlamanı istiyor.” açıklamasında bulundu.

    Ruffalo, son yıllarda kariyerinin zirvesinde ve Oscar adaylıkları kazandı. HBO dizisinde de ondan beklenti çok büyük. I Know This Much is True, 6 bölümlük bir mini dizi olacak. Diziden yayınlanan ilk görsel ise Ruffalo'nun oyunculuğu hakkında kısa bir fikir veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top