Hesabım
    Daniel Radcliffe ve Samara Weaving'li "Guns Akimbo"dan Fragman!

    Guns Akimbo'dan fragman paylaşıldı.

    Harry Potter filmlerinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe, yeni bir aksiyon filmiyle karşımıza çıkıyor. Yıldızı parlayan oyuncu Samara Weaving'in Radcliffe'e eşlik ettiği "Guns Akimbo"dan ilk fragman paylaşıldı. Fragmanda, kendimizi Miles ve Nix'in ölümcül savaşının ortasında buluyoruz. Guns Akimbo, fragmanında adeta bir bilgisayar oyununun baş karakteri gibi hissettiriyor ve baş döndürüyor!

    Guns Akimbo'nun konusu ise şöyle: Bir video oyunu tasarımcısı olan Miles, eski kız arkadaşı Nova’ya hala aşık olan genç bir adamdır. Onun hayatı, Skizm adındaki bir çetenin düzenlediği internet sitesi sayesinde insanların birbirlerine girmesini sağlayan sağlayan bir platforma farkında olmadan kaydolması ile bambaşka bir hal alır. Tüm bu ölüm maçlarının arkasında Riktor isimli manyak ama dahi bir adam vardır ve Miles'ı bu işin içinde istiyordur. Miles, kendini ellerini silahlara bağlanmış şekilde bulur. Bu sırada Nova’nın kaçırıldığını öğrenen Miles, sevdiği kadının kazanmak ve yarışmayı kazanmak için korkularının üstesinden gelmek zorundadır. Miles, yeraltı dünyasına dalacak ve Skizm dünyasını aksiyon dolu bir keşfe çıkacaktır.

    Daha önce Deathgasm isimli ve neredeyse Guns Akimbo'ya benzer bir temaya sahip olan filmle ilk uzun metrajına imza atan Jason Lei Howden'ın yönetmen koltuğun oturduğu Guns Akimbo, şimdiden video oyununa benzer yapısıyla Scott Pilgrim Dünyaya Karşı ile karşılaştırılıyor. Ancak fragmanda görüldüğü gibi film, Scott Pilgrim'den daha karanlık, daha kaotik ve şiddet içerikli olarak tasarlanmış. Filmin oyuncu kadrosunda Harry Potter yıldızı Daniel Radcliffe'in yanı sıra son olarak Ready or Not'ta izlediğimiz güzel oyuncu Samara Weaving; What We Do In The Shadows, Pirate Radio gibi yapımlardan tanıdığımız Rhys Darby; Hotel Mumbai'de karşımıza çıkan Natasha Liu Bordizzo; Ned DennehyMark Rowley gibi isimler yer alıyor.

    Guns Akimbo, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top