Hesabım
    Tye Sheridan ve Ana De Armas'lı "The Night Clerk"ten Fragman!

    Tye Sheridan bu kez otistik bir çocuk oldu.

    Gittikçe yükselen genç oyuncu Tye Sheridan ve son zamanlarda çok fazla yapımda gördüğümüz yıldız oyuncu Ana De Armas'ın başrolünde yer aldığı "The Night Clerk"ten fragman paylaşıldı. Fragmanda, insan davranışlarını gizli kameralarla izleyerek öğrenen otistik bir otel sorumlusunun, gece vardiyası sırasında karşı karşıya kaldığı cinayete tanıklık ediyoruz.

    Suç ve dram türündeki filmin konusu ise şöyle: “The Night Clerk”, oldukça zeki ve otistik olan Bart Bromley (Tye Sheridan) adında bir otel görevlisine odaklanıyor. Bart, sosyal becerilerini geliştirmek için misafirleri güvenlik kameralarıyla kaydetmektedir. Bart'ın vardiyası sırasında otelde bir kadın öldürülür ve baş şüpheli otel görevlisi olur. Bart, ne kadar masumiyetini kanıtlamak istese de, polise güvenlik kameralarından bahsedemez. Polis soruşturması derinleşirken, güzel bir misafirle (Ana de Armas) özel bir bağ kurar. Bart, kadın bir sonraki kurban olmadan önce gerçek katili durdurmalıdır.

    The Night Clerk'ün yönetmen ve senarist koltuğunda The Shadow Box, Original Sin, The Witches of Eastwick, Casanova, Mr. Jones gibi yapımlardan tanıdığımız Emmy adaylığı ve Pulitzer ödülü bulunan Michael Cristofer oturuyor. Filmin oyuncuları arasında ise son olarak X-Men: Dark Phoenix'te izlediğimiz, Ready Player One, Mud, Joe gibi yapımların başarılı oyuncusu Tye Sheridan; Blade Runner 2049, Knives Out, Baby Driver gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Ana De Armas; World on Fire, Mad About You gibi yapımlardan tanıdığımız Helen Hunt; John LeguizamoJohnathon Schaech gibi isimler bulunuyor.

    The Night Clerk'ün ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışında 21 Şubat 2020 tarihinde film vizyondaki yerini alacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top