Hesabım
    James Bond, Hiçbir Zaman Kadın Olmayacak!

    No Time To Die'ın yapımcılarından gelecek James Bond filmleriyle ilgili açıklama...

    DPA

    Daniel Craig'li James Bond serisinin son filmi No Time To Die, birkaç ay içerisinde vizyondaki yerini alacak. Uzun süredir, yeni James Bond'un kim olacağı tartışmaları devam ediyordu. Bu konuda gündeme birçok isim atılmıştı. Bu isimlerden bazıları kadın oyunculardan oluşuyordu. Şimdi ise No Time To Die'ın yapımcısı Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson, gelecek Bond hakkında açıklama yaptı.

    No Time To Die ile Daniel Craig, James Bond rolünden emekli olma kararı aldı. Aslına bakılırsa oyuncu, Spectre filmiyle birlikte rolden ayrılacaktı. Ancak, işini yarıda bırakmış gibi hissettiğini söyleyen Craig, role son kez geri döndü. Sinema tarihi boyunca birçok yıldız ismi Bond olarak gördük. Bu durum, Daniel Craig'den sonra da devam edecek gibi görünüyor. Serinin hayranları, Bond rolü için Richard Madden, Idris Elba, Tom HardyOlivia Colman ve Lashana Lynch'i bugüne kadar uygun görüyordu. Ancak No Time To Die yapımcılarından Barbara Broccoli, Bond'u hiçbir zaman bir kadın yapmayacaklarını ifade etti ve şu sözleri sarf etti: "Herhangi bir ten renginde olabilir, ama o bir erkek. Kadınlar için yeni ve güçlü karakterler yaratmamız gerektiğine inanıyorum. Erkek bir karakteri alıp, kadına dönüştürme konusuna ayrıca bir ilgim yok. Bence kadınlar bundan çok daha ilginç" Ayrıca bir diğer yapımcı Michael G. Wilson şu sözleri ekledi: "Onun Birleşik Krallık'tan biri olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak Britanya, çok çeşitli bir yer." Böylece James Bond'un hiçbir zaman kadın olmayacağını, ancak siyahi ya da farklı bir kökene ait olabileceğini öğrenmiş olduk.

    No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    No Time To Die'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top