Hesabım
    Adam Sandler ve Safdie Kardeşler'den Sürpriz Kısa Film!

    Uncut Gems sonrası, Sandler Safdie'lerden hayranlarına bir hediye..

    SBIFF Cinema Society

    Uncut Gems” hayranları, Adam Sandler ve Safdie Kardeşler'den bu hafta Vimeo'da prömiyerini yapan yeni kısa bir filmin gösterimiyle bir hediye almış oldular. “Goldman v Silverman” başlıklı altı dakikalık kısa film, Sandler ve Benny Safdie'yi Times Meydanı'ndaki turistleri etkilemeye çalışırken bir tartışmaya giren New York'un sokak sanatçıları olarak gösteriyor.

    Kısa filmde ayrıca “Uncut Gems” yapım ekibinden Scott Rudin ve Eli Bush da paylaşılıyor ve “Gems” distribütörü A24'e özel teşekkür ediyor. “Goldman v Silverman”, “Uncut Gems” Akademi Ödülleri'nde yer almadıktan sadece birkaç gün sonra piyasaya sürüldü. Sandler, National Board of Review'den onur ve Gotham Ödülleri ve Bağımsız Ruh Ödülleri'nden adaylıklar aldıktan sonra En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı almak için umutlanmıştı. Safdie Kardeşler, New York Film Eleştirmenleri'nden En İyi Yönetmen ve NBR'den En İyi Senaryo ödülünü kazandı. Oscar'ların dışında kalmış olmasına rağmen, “Uncut Gems” A24 ve Safdie Kardeşler için büyük bir eleştirel ve ticari hit oldu. Film, ABD gişesinde 45 milyon dolarlık hasılatı devirmek üzere ve 50 milyon barajına ulaşabilir. Film, Lady Bird'ün 48,9 milyon dolarlık gişesini geçerse A24’ün tarihteki en büyük hasılatı olacak.

    Safdie Kardeşler “Uncut Gems” sonrası planlarını açıklamadılar. Kardeş film yapımcıları bir ara “48 Hours” versiyonu üzerinde duurdular ama ikisi projeyi yaratıcı farklılıkları sebebiyle bıraktı. “Goldman v Silverman” ve “Uncut Gems”, bir süre için izleyebileceğimiz son Safdie Kardeşler filmi olabilir. Biz şimdilik, 6 dakikalık kısa filmin keyfine varalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top