Hesabım
    Guy Ritchie ve Jason Statham'ı Yeniden Bir Araya Getiren Film Çoktan Çekildi mi?

    Filmin çekimlerinin bittiği iddia ediliyor..

    Yönetmen Guy Ritchie ve Jason Statham'ın adsız yeni filminin çoktan çekildiği iddia edildi. Statham, Ritchie'nin ilk uzun metrajlı çalışması olan 1998 yapımı Lock, Stock and Two Smoking Barrells'ta lk kez sahneye çıktı ve iki yıl sonra Snatch'te onunla çalışmaya devam etti.

    O zamanlar bir akıma dönüşen Tarantinesk filmler arasında Ritchie, farkını ve özgünlüğünü gösterdi. Statham da bu filmler sayesinde tanındı ve şimdiki kariyeri için ilk önemli adımlarını atmış oldu. Bu iki filmden daha az ilgi gören Revolver filminde de beraber çalışan ikili, 15 senelik bir ayrılığa girdi. Statham, takip eden yıllarda Amerikan aksiyon filmlerinde giderek başrol olmaya başladı ve sonunda The Expendables ve Fast & Furious gibi franchise'lara katıldı. Ritchie de benzer bir yolculuktan geçti ve 2008 yılındaki RocknRolla'dan sonra, geçtiğimiz yıl çektiği Disney filmi Aladdin'i yönetene kadar geçen zamanın çoğunu Warner Bros. için yönetmenlik yaparak geçirdi. Şimdi, ikili köklerine geri dönecek bir film için yeniden bir araya geliyor. Ritchie, Statham'ın başrol oynadığı ve şu anda isimsiz olan filmi çektiğini doğrulamak için Twitter'da bir paylaşım yaptı ve önümüzdeki iki hafta içinde post prodüksiyonu da bitirmeyi amaçladığının mesajını verdi. Yani filmin çekimleri çoktan bitmiş durumda.

    Geçen sonbahar bildirildiği üzere, Ritchie ve Statham, Nicolas Boukhrief'in 2004 yapımı Fransız filmi Cash Truck ( Le Convoyeur )'ın yeniden çevrimi üzerinde çalışıyorlar. Orijinal film, zırhlı bir kamyon şirketi tarafından işe alınan gizemli ve sorunlu bir güvenlik görevlisi Alexandre'ın hikayesini anlatıyordu. Statham'a eşlik eden diğer oyuncular arasında Scott EastwoodJosh Hartnett ve Holt McCallany yer alıyor. Büyük bütçeli Hollywood filmlerine ara verdiği görülen Ritchie, şu sıralar The Gentlemen filmiyle konuşuluyor. Özüne döndüğü konusunda hemfikir olduğumuz yönetmen, Statham'lı filmden önce belki de bir ısınma turu atıyor ve esas dönüş önümüzdeki dönemde gerçekleşecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top