Hesabım
    Korku Uyarlaması "The Invisible Man"den Özel Görsel!

    The Invisible Man'den Elisabeth Moss'lu görsel paylaşıldı.

    Blumhouse'un geliştirdiği "The Invisible Man"den özel bir görsel paylaşıldı. Empire Magazine'e özel olarak paylaşılan Leigh Whannell yönetmenliğindeki Görünmez Adam görselinde Elisabeth Moss'un canlandırdığı Cecilia'nın korku dolu anlarına tanıklık ediyoruz. 

    Görünmez Adam uyarlamasının konusu ise şöyle: Film, varlıklı ve zeki bir bilim insanıyla sürdürdüğü ilişkisinde fiziksel ve duygusal şiddet görmekte olan Cecilia Kass'ın çevresinde örülüyor. Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia gecenin bir yarısı kaçmanın bir yolunu buluyor ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar veriyor. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe ettiği için saklanmaya karar veren genç kadın, kız kardeşi, kardeşlerin bir çocukluk arkadaşı ve onun kızından yardım alıyor. Ancak Cecilia’nın sorunlu eski sevgilisi intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında, Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğunu düşünmeye başlıyor. Bir dizi ürkütücü tesadüf tehlikeli hale gelmeye ve sevdiği insanların hayatını tehdit etmeye başladığında, Cecilia çaresizce kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalıştıyor. Ancal bu süreçte genç kadının akıl sağlığı tehlike altına giriyor.

    Empire'ın Şubat sayısında Elisabeth Moss filmle ilgili şu sözleri sarf ediyor: "Bir görünmez adam var, onu göremiyorsunuz; Cecilia orada olduğunu söylüyor; ona saldırdığını, istismar ettiğini, manipüle ettiğini söylüyor. Ve etrafındaki herkes 'Rahatla. Ortada bir şey yok.' diyor. Cecilia onun hayatta olduğunu, bunları yaptığını söylemeye devam ediyor ve ona kimse inanmıyor. Çağrışım inanılmaz derecede belirgin. İstismarın farklı türlerini yapan insanlarla mücadele eden karakterleri oynama konusunda deneyimlerim var. Duygusal, fiziksel, cinsel olsun ya da olmasın, bu benim içerisinde biraz olduğum bir şey. Bu bilgilerimi role aktardım."

    H.G. Wells'in klasik kitabından uyarlanan The Invisible Man'in başrolünü The Handmaid's Tale dizisinin yıldızı Elisabeth Moss'un üstleneceği filmin kadrosunda; tehlikeli bilim adamı olarak Oliver Jackson-Cohen, çocukluk arkadaşı olarak Aldis Hodge, çocukluk arkadaşının kızı olarak Storm Reid ve kız kardeş olarak Harriet Dyer yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise, bir başka Blumhouse yapımı Upgrade'in yönetmen koltuğunu üstlenen Leigh Whannell oturuyor.

    "The Invisible Man" film 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top