Hesabım
    Açlık Oyunları'nın Yeni Filmi Başkan Snow'u Odağına Alacak

    Açlık Oyunları serisine bir prequel film geliyor!

    Geçtiğimiz yıl içerisinde Açlık Oyunları serisine yeni bir filmin ekleneceği Lionsgate tarafından resmi olarak duyurulmuştu. Ancak bu filmin geçmişe dönük bir yapım olacağı bilinmiyordu. Şimdilerde yapılan açıklamaya göre The Hunger Games serinin geçmişine götürecek The Ballad of Songbirds and Snakes isimli bir kitap piyasaya sunulacak. Lionsgate, orijinal serinin yazarı Susanne Collins'in yazacağı yeni kitabı sinemaya aktaracağını açıklamıştı. Bu durumda The Ballad of Songbirds and Snakes için yakında harekete geçileceği düşünülüyor.

    Açlık Oyunları serisi 2012 yılında çıkan filmle hayata geçirilmeye başlanmıştı. Seri, distopik bir evrende geçiyordu. Eyaletler halinde ve fakir bir hayat biçimiyle yaşayan ülke, Panem isimli bir ülkeye bağlıydı. Ülkenin başkentinde ise tüm zenginler yaşıyordu. Zenginlerin bu yaşamının bozulmaması için fakir halkın korkutulduğu bir evren yaratılmıştı. Korkutma biçimi ise Açlık Oyunları adı verilen ve sonunda ölüm olan bir oyun oluyordu. Her eyaletten ikişer kişi kurayla seçiliyor ve birbirlerini öldürmeleri için bilgisayarla oluşturulan bir adaya götürülüyorlardı. Serinin sonunda Başkan Snow düşürülmüş, ancak yerine gelen sistemin de ondan pek farklı olmadığı görülmüştü. Lionsgate şirketi, geçtiğimiz yıl bir açıklama yaparak Susanne Collins'in yazacağı devam kitabının sinemaya aktarılacağını açıklamıştı. Collins'in kitabının bir devam hikayesine sahip olmayacağı ortaya çıktı. "The Ballad of Songbirds and Snakes", Başkan Snow'un hikayesini konu edinecek. Coriolanus Snow'un gençliği "Ayrıcalıklarla doğan genç bir çocuk daha fazlasını aramaktadır. Arkadaş canlısı... Çekici... Ve şimdi ise bir kahraman." olarak tasvir ediliyordu.

    Susanne Collins, yeni kitabı hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu kitapla birlikte doğayı, kim olduğumuzu, hayatta kalmak için nelerin gerekli olduğunu keşfe çıkmak istedim. Savaştan 10 yıl sonra Panem ayağa kalktığında, Karanlık Günler olarak adlandırılan yeniden yapılanma dönemi karakterlerin bu sorularla başa çıkması ve insanlığın bakış açısını tanımlamaları için verimli bir zemin sağlıyor."

    Yeni Hunger Games filmi için hazırlıklara ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top