Hesabım
    "Kutup Köpekleri" Sinemalarda!

    Kutup Köpekleri sinemalardaki yerini aldı!

    Aaron Woodley'nin yönetmen koltuğuna oturduğu animasyon türündeki "Kutup Köpekleri" vizyondaki yerini aldı. Okulların tatil olmasının ardından sömestrda çocukların kaçırmaması gereken "Kutup Köpekleri"nin biletlerini buradan alabilirsiniz!

    Kutup Köpeklerinin konusu ise şöyle: Kutup Köpekleri, dünyanın en hızlı köpek kuryesi olmak isteyen Swifty’nin maceralarını konu ediyor. Buzul Tilkisi Swifty, kutup posta şirketinde çalışan bir köpektir. Onun en büyük hayali, Antarktika’nın en hızlı köpek kuryesi olabilmektir. Bunun için her şeyi yapmaya hazır olan Swifty, gizlice kızaklardan birini alarak, içinde ne olduğunu bilmediği bir paketi gizemli bir yere götürmek için yola koyulur. Ancak bu yolculuğunda beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır. Yolculuk sırasında gizli bir kaleye rastlayan Swifty, burada sadık martı ordusunu yöneten Denizaslanı Otto Von Walrus ile karşılaşır. Dünyanın en büyük lideri olmayı kafasına koyan Otto Von Walrus, hayalini gerçekleştirebilmek için Kuzey Kutbunu delerek tüm Kuzey Kutbu’nu eritecek kadar eski gazı açığa çıkarmaya planlamaktadır. Otto Von Walrus'un korkunç planını öğrenen Swifty, onu engelleyebilmek için arkadaşlarından da yardım isteyerek zorlu bir maceraya atılır.

    Orijinal adıyla Arctic Dogs'un yönetmen koltuğunda Spark, The Entitled, Rhinoceros Eyes gibi yapımlardan tanıdığımız Aaron Woodley bulunuyor. Senaryosunu ise The Nut Job 2'dan tanıdığımız Cal Brunker ve Bob Barlen kaleme alıyor. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Avengers yıldızı Jeremy RennerHeidi KlumJames FrancoAlec BaldwinAnjelica Huston gibi isimler yer alıyor. Buz Devri serisi olmak üzere birçok yapımda unutulmaz karakterlere sesiyle hayat veren Yekta Kopan'ın Swifty karakterini seslendirdiği filmin Türkçe seslendirme kadrosunda ayrıca Oya Prosçiler, Sinan Divrik, Erkan Taşdöğen, Bedia Ener, Aydoğan Temel gibi isimler bulunuyor.

    Kutup Köpekleri, bugünden itibaren sinemalarda izleyicilerini bekliyor olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top