Hesabım
    Disney'in Sıradaki Animasyon Uyarlaması "Bambi" Olacak!

    Disney, Aslan Kral'da olduğu gibi live-action uyarlama yapacak..

    Aslan Kral'ın gişedeki önemli başarısından sonra Disney, 1942 animasyon filmi “Bambi”nin gerçeğe yakın bir versiyonunu geliştiriyor. Senaristler Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) ve Lindsey Beer (Sierra Burgess is a Loser) senaryoyu Chris ve Paul Weitz’in Depth of Field yapımıyla birlikte yazacak.

    Filmde, Disney'in “The Jungle Book” ve “The Lion King” adlı versiyonlarında kullanılan photo-realistic CGI tekniği kullanılacak. Bir avcının ellerinden annesinin ölümünü yaşayan ve bu durumla başa çıkmadan önce bir tavşan ve kokarca ile arkadaş olan geyik yavrusu Bambi'nin hikayesi modern bir şekilde beyaz perdeye uyarlanacak.

    2010 yapımı “Alice in Wonderland” filminden beri, Disney’in animasyon klasiklerini live-action filmler olarak yeniden oluşturma stratejisi dünya çapında 8.2 milyar doların üzerinde hasılat sağladı ve haliyle stüdyo hiçbir şekilde hız kesmiyor. Bu yıl yönetmen Niki Caro yönetmenliğindeki “Mulan” ve 2021 yılında Emma Stone'un başrolde olduğu 101 Dalmaçyalı filmi “Cruella” izleyicilerle buluşacak. Yönetmen Rob Marshall'ın The Little Mermaid versiyonu da yine live-action olarak çekilecek ve Melissa McCarthy, Javier Bardem, Halle Bailey yıldızlarla boy gösterecek. Usta yönetmen Robert Zemeckis, “Pinokyo”nun bir versiyonunu hazırlarken, Marc Webb, “Snow White and Seven Dwarfs"ı çekmek için çalışmalara başladı.

    Lilo and Stitch, The Hunchback of Notre Dame ve Peter Pan uyarlamaları da konuşulanlar arasında. Önümüzdeki 4-5 sene boyunca, masal kahramanlarımız, beyaz perdeye bir akın düzenleyecek. Bu durumdan, çocuklar kadar büyükler de yararlanacak ve güzel bir nostaljik yolculuk yapma fırsatı yakalayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top