Hesabım
    Grammy'den "A Star Is Born"a İki Ödül Birden!

    Grammy Ödülleri sahiplerine ulaştırıldı.

    Jordan Strauss/Invision/AP

    Bu yıl 62. kez düzenlenen Grammy Ödülleri, dün gece gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Törene genç yaşta ödül sahibi olmasıyla Billie Eilish ve iki kategoride ödüle layık görülmesiyle A Star Is Born damgasını vurdu. Ayrıca Cats yıldızı müzisyen Jason Derulo'nun merdivenlerden düşüşü, Grammy'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.

    2018 yılının en iyi filmlerinden biri olan ve Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı kategorisinde Oscar ödülünün sahibi olan A Star Is Born, Grammy Ödülleri'ne damgasını vurdu. Lady Gaga ve Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı müzikal dram filmi "Bir Yıldız Doğuyor", dün akşam Grammy'den "Görsel Medya İçin Yazılan En İyi Şarkı" kategorisinde "I'll Never Love Again" şarkısıyla ödüle layık görüldü. Ayrıca geçtiğimiz yıl da film aynı kategoride "Shallow" şarkısıyla ödülün sahibi olmuştu. Aynı filmin iki yıl üst üste aday gösterilmesi dikkatleri çekti. Ancak bu yıl Cooper ve Lady Gaga ödül törenine katılmadı.

    A Star Is Born'un konusu ise şöyleydi: Bir Yıldız Doğuyor, yetenekli ancak bilinmeyen Ally'yi keşfedince düşüşün eşiğine gelen bir country müzik yıldızı olan Jackson Maine'i konu alıyor. Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili birbirlerinden hemen etkilenir. İkili tutkulu bir aşk yaşamaya başlar ve Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jackson onu sahnenin büyülü dünyası ile tanıştırır. Jack Ally'yi şöhrete kavuşturduktan kısa süre sonra ise Ally artık ünlü bir müzisyen olmuştur. Jack, Ally'nin kariyerinin hızla kendisininkini gölgede bıraktığını fark eder. Kaybolan ihtişamını geri kazanmaya çalışan Jack bu süreçte içsel şeytanlarıyla da yüzleşmek zorunda kalacaktır. İkilinin kariyerlerindeki ayrım büyüdükçe, ilişkileri de hasar almaya başlar...

    Grammy'de A Star Is Born'un yanı sıra Chernobyl dizisi de ödüle layık görüldü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top