Hesabım
    Blake Lively, Neden "The Rhythm Section"da Başrol Oldu?

    Yönetmen Reed Morano, Digital Spy'a konuştu.

    Gossip Girl ile televizyon dünyasında göz dolduran Blake Lively, gerilim ve aksiyonun tavanda seyrettiği The Rhythm Section'ın başrolünde yer alıyor. Vizyon tarihinin değiştirildiği duyurulan The Rhythm Section'ın başrolünün açıklanmasından bugüne, Lively'nin rol için uygun olup olmadığı konuşuluyordu. Fragmanlara bakıldığında bu önyargılar yıkılmış olsa da soru, yönetmen Reed Morano'ya yöneltildi. Morano, film hakkında Digital Spy'a konuştu.

    Daniel Craig'li James Bond serisinin yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson'ın yapımcılığını üstlendiği The Rhythm Section'ın bir süredir en çok tartışılan konusu, başrolünde kimin yer aldığı oluyor. Broccoli ve Wilson sayesinde kadın başrollü James Bond filmi olarak tanınmaya başlayan The Rhythm Section'ın başrolünde Gossip Girl, A Simple Favor, The Age of Adaline, The TownThe Shallows gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Blake Lively bulunuyor. Lively, Stephanie adında tüm ailesini kaybetmiş genç bir kadına hayat veriyor. Stephanie'nin ailesinin uçak kazasında ölmesinin kaza olmama ihtimalini öğrenmesi üzerine de olaylar aksiyonlu bir hal alıyor. Yönetmen Reed Morano, Lively ve film hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Blake'in rolü alması için ilgimi çeken şey olağan şüphelilerin bunu yaptığını her zaman görmemiz. Aslında bunu bir izleyici olarak keşfettim. Oyuncuların kendi türlerinin dışında bir şeyi yapmalarını izlemek benim için daha ilgi çekici. Oyuncular sıklıkla geniş ölçüde yeteneğe sahip oluyor ve Blake de önemli bir örnek. Shephanie, tuttuğu şeyi koparma konusunda azimli ve hırslı. 'Hayır'ı cevap olarak almıyor. Bunu gerçek hayatta da söyleyebilirim. Blake, birçok yönden Stephanie'ye benziyor. Çok, çok azimli. İstedikleri konusunda bir görüş belirlediği zaman onu yapana kadar durmuyor. Bu çok hayran olunası bir özellik."

    The Rhythm Section'ın ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil. Ancak yurt dışında 31 Ocak'ta vizyondaki yerini alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top