Hesabım
    Peter Sarsgaard, "The Batman"de Two-Face Olmayacak!

    Sonunda Warner Bros'dan açıklama geldi.

    L.A. Times

    Matt Reeves'in yönetmenliğini üstleneceği "The Batman" kadrosunda bulunan Peter Sarsgaard'ın kimi canlandıracağı açıklandı. Ancak uzun süredir akıllarda olan Gotham'ın dürüst, ama başına gelenler nedeniyle değişim geçiren ismi Two Face, yani İki Yüz / Harvey Dent karakterini canlandırmayacağı ortaya çıktı.

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı dev kadrolu The Batman için heyecanlı bekleyiş başladı. Çekimleri başlayan filmin oyuncu kadrosunda An Education, Magnificent Seven, Jackie, Black Mass, Blue Jasmine, The Killing, Orphan gibi yapımların başarılı oyuncusu Peter Sarsgaard bulunuyor. Matt Reeves tüm oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağını sosyal medya üzerinden onaylayan paylaşımlarla açıklamıştı. Aralarında Peter Sarsgard'ın karakteri bulunmuyordu. Bu durumda kendilerine teori yaratan hayranlar tarafından devam ettirilen dedikoduya göre Sarsgaard'ın rolü Harvey Dent, yani Two Face olacaktı. Bu sırada Warner Bros resmi bir açıklama yaptı ve tüm karakterlerin hangi oyunculara ait olduğunu duyurdu. Bu duyuruya göre Sarsgard'ın karakteri Harvey Dent olmayacak; D.A. Gil Colson olacak. Yani Gotham'ın yeni başsavcısını canlandıracak. Bilindiği gibi Harvey Dent de Gotham savcısı olarak görev yapıyordu.

    Matt Reeves'in Harvey Dent'in bazı özelliklerini alıp, bazılarını almayarak yeni bir Two Face yaratmış olabileceği düşünülüyor. Ancak buna dair bir kanıt henüz bulunmuyor. DC çizgi romanlarında Gil Colson isimli bir karakterin bulunmaması da ipucu almamıza engel oluyor. The Batman'in oyuncu kadrosunda karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard'dan oluşuyor.

    The Batman'de Gotham Şehri olarak İskoçya Glasgow'un yapılarının gösterileceği daha önce resmi olarak açıklanmıştı. Senaryoya dair elimizde olan tek bilgi, yönetmenin ve Colin Farrell'ın söylediklerine dayanıyor. Yönetmen, Batman'in dedektif olduğunu kanıtlayıcı bir noir hikaye sunacağını uzun süre önce açıklamıştı. Colin Farrell ise Jimmy Kimmel Live'e katıldığı zaman senaryo hakkında 'güzel, karanlık, hareketli' tanımlamasını yapmıştı. The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top