Hesabım
    "The Crow"ın Uyarlanması Yeniden Gündemde!

    The Crow bu kez uyarlanabilecek mi?

    İlk kez 1994 yılında James O'Barr'ın çizgi romanlarından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan "The Crow"ın yeniden uyarlanması gündeme taşınmış bulunuyor. İki devam filmi bulunan, ancak ilk filmin yanına bile yaklaşılamayan seriye en başından başlanacak gibi görünüyor. The Crow'da başrolü Brandon Lee üstleniyordu, ancak ölümünün ardından yerine başka bir karakterle Vincent Perez'in geçmesiyle birlikte seride hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

    The Crow'u yeniden uyarlamak isteyen isimlerden biri The Hallow ve The Nun'ın yönetmen koltuğuna oturan Corin Hardy olmuştu. Tabii işler yolunda gitmedi. Ancak şimdi yeniden film geliştirme aşamasına alındı. True Romance, Resident Evil, Criminal gibi yapımların yapımcısı olarak tanınan Samuel Hadida'nın film şirketi Davis Films, The Crow'ın geliştirilmesini üstlenecek. Henüz filmin yönetmen ve senarist koltuğuna kimin oturacağı belli değil. Ancak yakında bu konuda gelişme kaydedileceği düşünülüyor.

    Orijinal filmin konusu şöyleydi: Müzisyen Eric Draven ve nişanlısı Shelly, düğünlerinin arifesinde Top Dollar isimli berbat tipin başını çektiği serseri çetesi tarafından saldırıya uğrar ve katledilirler. Bir yıl sonra Eric’in mezarını ziyaret eden bir karga, genç adamın intikamcı bir ruh olarak ölümden dönüşünün de simgesi olacaktır. Alınacak intikamlar, verilecek dersler vardır... Daha önce çıkan haberlere göre Jason Momoa'lı bir The Crow filminin çekilmesi söz konusuydu. Ancak hem Momoa hem de Hardy projeden ayrılmıştı. Bunun nedeni olarak Samuel Hadida ile yönetmen ve oyuncu arasında çıkan yaratıcı anlaşmazlıklar gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top