Hesabım
    Safdie Kardeşler, Karanlık Bir "Pee Wee's Big Adventure" Filmi Çekmek İstiyor

    Pee Wee's Big Adventure geri mi dönüyor?

    Good Time'ın ardından Uncut Gems filmiyle büyük bir çıkışa imza atan Benny ve Josh Safdie'nin bir Pee Wee Herman filmi çekmek istedikleri ortaya çıktı. Paul Reubens'in The Hollywood Reporter'a verdiği röportaja göre Safdie Kardeşler, karanlık bir tona sahip Pee Wee Herman filmi çekebilirler.

    Son olarak Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı, bugünden itibaren Netflix'teki yerini alacak Uncut Gems ile festivallerde büyük beğeni toplayan Safdie Kardeşler, Tim Burton imzalı Pee Wee's Big Adventure'a yıllar sonra yeni bir film eklemek istiyorlar. Üstelik bu filmin daha karanlık tonlu olmasından yana gibi görünüyorlar. Paul Reubens'in elinde bulunan senaryoya göre Pee Wee bir yodeling yıldızı olmak için hapishaneden çıkar. Ardından Hollywood'a taşınır ve bir yıldız olma yolunda ilerler. Ancak burada giriştiği başka işler, onun bir canavara dönüşmesine neden olacaktır. Reubens, bu filmin 'şöhret sahibi olmak' ile ilgili olduğunu söylüyor.

    Safdie Kardeşler'den başka yönetmenlere de senaryonun götürüldüğü biliniyor. Ancak adı açıklanmayan diğer isimlerin projeyi reddettiği söyleniyor. Daha önce Judd Apatow, Netflix'in desteğiyle birlikte 30 milyon dolar gibi bir bütçeyle Pee Wee filmi çekme kararı almıştı. Sonradan proje iptal oldu.

    1985 yapımı orijinal filmin konusu şöyleydi: Pee Wee Herman'ın bisikleti, büyük düşmanı Francis Buxton tarafından kaçırılır ve Pee Wee bunun ardından büyük bir maceraya atılmaya karar verir. Tüm ülke boyunca bir yolculuk yapacaktır. Pee Wee artık çocukça davranışlarını bir kenara bırakıp yetişkin biri olmak istiyordur. Safdie Kardeşler'in filmi yönetip yönetmeyeceği kesin olarak açıklanmadı. Ancak böyle bir teklifin var olduğunu biliyoruz. Filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top