Hesabım
    Jim Carrey'nin "Truman Show" Devam Filmi İçin Bir Fikri Var!

    Jim Carrey, Truman Show hakkında konuştu.

    Sonic The Hedgehog'un kötü kahramanını canlandıran usta oyuncu Jim Carrey, filmin tanıtımları için özel olarak Collider ile konuştu. Oyuncu konuşmasında, kariyerinde özel bir yeri olan The Truman Show'dan bahsetti. Carrey, eğer bir devam filmi çekilirse, gerçekleşebilecek olan fikirlerinden söz etti.

    Son yıllarda hemen hemen klasikleşmiş her filmin tekrar çekilmesine; uyarlanmasına ya da devam filmlerinin hayata geçirilmesine tanıklık ediyoruz. Bir çeşit yaratıcı tıkanıklık olarak adlandırabileceğimiz bu durumun yol açtıkları nedeniyle, orijinal yapımlar daha az ilgi görmeye başladı. Daha önce video oyunu ve çizgi filmiyle tanıdığımız Sonic The Hedgehog da bu uyarlama yapımlardan biri. Filmin kötü karakteri olarak karşımıza usta oyuncu Jim Carrey çıkacak. Carrey'ye başka bir röportajında The Mask'in devam filminde rol alıp almayacağı sorusu yöneltilmişti. Şimdi ise açılan konu The Truman Show oldu. Peter Weir'in yönetmen koltuğuna oturduğu 1998 yapımı The Truman Show'a eğer bir devam filmi gelirse Jim Carrey'ye göre bu fikirler hayata geçirilebilir:

    "Bence The Truman Show şimdilerde mikro düzeyde var olan bir şey. Makro düzeyle ilgili olan bir hikayeydi. Ama şimdilerde herkesin bir abonelik kanalı var. Herkes kendi Truman Show dünyasına sahip. Orada olması gereken bir şey var. Sıklıkla düşündüğüm ve sorduğum şey, Truman duvarın dışına çıktığı zaman ne olacağı. Basitçe herkes içeriye geri döndüğü için onun dışarıda yalnız olacağını fark etmek biraz zamanımı aldı. Hepsi tepede olmak istiyordu."

    The Truman Show'un konusu ise şöyleydi: Truman Show sinema tarihinin en yaratıcı senaryolarından birine sahip. Dünyanın en güzel adalarından birinde yaşayan halk imrenilecek derecede ütopik bir hayat sürmektedir. Bu adada yaşayan insanlar her güne mutlu uyanıp herhangi bir sorunla karşılaşmadan günü sonlandırıyorlardır. Başkarakterimiz Truman da bu şanslı insanlardan biridir. Güzel bir eşe ve mutlu bir hayata sahip olan Truman, bir gün öldüğünü zannettiği babasını bir gün caddede gördüğü ana kadar hayatı olduğu gibi yaşar. Babasını gördüğüne emindir ancak adam bir anda ortalıktan kaybolmuştur. İlerleyen günlerde çeşitli gizemli anlar yaşayan Truman bir şeylerin yolunda gitmediğini fark edecek, sahip olduğu hayatın gerçek olup olmadığını anlamaya çalışacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top