Hesabım
    Linda Hamilton, Terminatör'e Bir Daha Dönmeyeceği İçin Mutlu!

    Linda Hamilton'dan ilginç açıklama...

    Terminator: Dark Fate'in vizyona girmesinin ardından Terminatör hayranlarının görüşleri ile gişe rakamlarının birbirini tutmadığı görülmeye başlandı. Linda Hamilton'ın Sarah Connor olarak dönüş yaptığı Terminatör serisinin devam filmi, böylece başarısız olmuş oldu. Hamilton geçtiğimiz gün içerisinde yaptığı açıklamayla bir daha devam filmi olmayacağı ve seriye dönmek zorunda kalmayacağı için mutlu olduğunu belirtti.

    Ülkemizde Terminatör: Kara Kader adıyla izleyicileriyle buluşan Terminator: Dark Fate, Tim Miller'ın söylediklerine göre James Cameron ile yaşadıkları tartışmalar ve Cameron'ın müdahaleleri nedeniyle beklenen gibi olamadı. Filmin hedefi, Terminator: The Judgement Day'den sonra gelen filmleri yok saymak ve kaldığı yerden devam edebilmekti. Bunun için Deadpool ile büyük bir başarıya imza atan Miller ile anlaşma yapılmıştı. Film her ne kadar hayranlar tarafından beğenilse de 129 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında yalnızca 248,801,323$ gibi bir rakama ulaşabildi. Şimdi ise filmin başrol oyuncularından Linda Hamilton açıklama yaptı ve şu sözleri sarf etti:

    "Milyonların tehlikede olmadığı daha küçük bir versiyon için minnettar olabilirdim. Günümüzün izleyicileri tahmin edilemez durumdalar. Size kaç kişinin gittiğini söyleyemem. 'İnsanlar artık filmlere gitmiyorlar'. Bu bir Hollywood analizi değil. Bu herkesin ağzından çıkan cümle. Yaptığınız şey kesinlikle büyük finansal risklere sahip bir iş olmamalı. Ama geri dönmeyeceği için mutlu olabilirim. Yani hayır, umutlu değilim. Çünkü sona gelmiş olmayı gerçekten sevebilirim. Ama eğer gerçekten beni yakalayabilecek yeni bir şey olursa, -ben mantıklı bir insanım- her zaman değişiklikleri değerlendirebilirim."

    Linda Hamilton'ı Sarah Connor olarak bir kez daha izlediğimiz Terminator: Dark Fate'in konusu ise şöyleydi: Terminatör: Kara Kader, gelecekten gelen Terminatörlere karşı zorlu bir mücadeleye giren Sarah Connor'ın hikayesini konu ediyor. Sarah Conor'ın Mahşet Günü'nü engellemesinin ve insan ırkının kaderini yeniden belirlemesinin üzerinden yıllar geçmiştir. Dani Ramos, kardeşi ve babasıyla ile birlikte Mexico City'de kendi halinde yaşayan bir kadındır. Ancak gelecekten süper asker özelliklerine sahip olan Rev-9 adındaki yeni bir Terminatör, Dani'yi öldürmek üzere geçmişe gelir. Dani'nin kurtulma şansı, Grace ve Sarah Conor'a bağlıdır. Grace de gelecekten gelen bir süper askerdir. Bu sırada Rev-9, hiçbir şeyi umursamadan hedefine giden yolda karşısına çıkan her şeyi yok ediyordur. Dani, Grace ve Sarah'nın yolu sonunda T-800'e düşecektir. Sarah'nın geçmişi, onların tek umudu olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top