Hesabım
    Lakeith Stanfield, Safdie Kardeşler'in Çekeceği Joker Filminde Rol Almak İstiyor!

    Uncut Gems'in yıldızı Lakeith Stanfield'dan itiraf!

    Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı ve Oscar Ödülleri'nde aday gösterilmemesiyle tartışma yaratan Uncut Gems'in oyuncularından Lakeith Stanfield, ilginç bir açıklamaya imza attı. Oyuncu, Uncut Gems'in başarılı yönetmenleri Benny ve Josh Safdie'nin yöneteceği bir Joker filminde rol almak istediğinden bahsetti.

    14 Şubat tarihinde vizyona girecek olan romantik dram türündeki The Photograph filminin tanıtım programlarına katılan Lakeith Stanfield, son olarak Jimmy Kimmel'ın programında kendini gösterdi. Stanfield, Kimmel'a bir filmde Joker'ı canlandırmak istediğinden bahsetti. Ancak Kimmel, yakın zamanda bu rolü Joaquin Phoenix'in canlandırdığını ve Stanfield'ın bu durumda biraz beklemesi gerektiğini söyleyince oyuncu "Bu durum 'Yaptığımı görene kadar bekle' dememe neden oluyor." sözlerini sarf etti. Oyuncu, The Photograph filmi için Collider'a verdiği röportaj sırasında ise Joker hakkında "İşe neler katacağım konusu çalıştığım kişilerle, hikayenin yazılış şekliyle, hangi dünyada var olduğumuzla ilgili. Bunun ardından kendimi sihrimi ortaya çıkarabilirim. Safdie Kardeşler ve ben birlikte böyle bir iş yapsak çılgınca olmaz mıydı?" sözleriyle fikrini belirtti.

    Son olarak Uncut Gems ve The Photograph'te rol alan Lakeith Stanfield'ı Sorry To Bother You, Short Term 12, Selma, Death NoteThe Girl in the Spider's Web, AtlantaKnives Out gibi yapımlarla tanıyoruz. Ayrıca 2019 yılında BAFTA Ödülleri'ne EE Rising Star kategorisinde aday gösterilmişti. Stanfield'ın gözünü diktiği Joker'ı solo bir filmle Joaquin Phoenix canlandırdığı. Phoenix, bu rolüyle BAFTA ve Golden Globe ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca Akademi Ödülleri'nden adaylık aldı. Ayrıca Oscar'a Stanfield'ın rol aldığı Knives Out filmi de En İyi Orijinal Senaryo kategorisinde aday gösterildi. Phoenix'in ve Knives Out'un ödülü alıp alamayacağını 9 Şubat gecesinde Akademi Ödül Töreni'nde göreceğiz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top