Hesabım
    Lin Manuel Miranda'nın, "Little Mermaid" İçin Dört Yeni Şarkısı Var

    Lin Manuel Miranda, Küçük Deniz Kızı hakkında güncelleme yaptı.

    Robyn Beck

    Disney'in yeniden uyarlama kararı aldığı klasik masal Little Mermaid hakkında Lin Manuel Miranda'dan yeni bir açıklama geldi. 92. Akademi Ödül Töreni'nde mikrofonlara konuşan yıldız oyuncu ve müzisyen Miranda, film için dört yeni şarkının hazır olduğunu açıkladı.

    Broadway'de başrolünde yer aldığı Hamilton müzikalinin birebir oyuncularla yapılacak sinema uyarlamasında yer alması beklenen yıldız isim Lin Manuel Miranda'dan Oscar Ödülleri sırasında bir açıklama geldi. Moana filmi için yazdığı şarkı ile Oscar adaylığı alan başarılı müzisyen ve oyuncu Lin Manuel Miranda'nın yaz ayları içerisinde söylenenlere göre, Little Mermaid'e şarkı yazması bekleniyordu. Miranda, tören sırasında kırmızı halı muhabiri Billy Porter ile konuştu ve dört yeni şarkının hazır olduğunu belirtti: "Menken ile birlikte dört şarkı yazdım. Şimdilerde prova ediliyorlar. Nisan ayında çekimlere başlanacak ve tüm yaz devam edecek."

    Lin Manuel Miranda, Star Wars: The Force AwakensMary Poppins Returns gibi yapımların müziklerine de imzasını atmıştı. Halle Bailey'nin başrolünde yer alacağı, Rob Marshall yönetmenliğindeki "The Little Mermaid" uyarlamasının oyuncu kadrosunda Prens Eric rolüyle Jonah Hauer-King, Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız ve Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina, The Get DownBlack-ishWonder, Blindspotting, Velvet Buzzsaw gibi yapımlardan tanıdığımız Daveed Diggs  bulunuyor. Tremblay filmde Ariel'in en yakın dostu Flounder'ı seslendirecekken, Awkwafina'nın martı Scuttle'ı, Daveed Diggs'in ise Sebastian'ı seslendirmesi beklenenler arasında yer alıyor. 

    The Little Mermaid'in orijinalinde Ariel, Prens Eric'i boğulmaktan kurtarıyordu ve bunun üzerine Prens'e aşık oluyordu. Eric ile evlenmek ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen Ariel bunun için bir insana dönüşmeye çalışmıştı. Disney'in bu konuda da düzeltmeler yapabileceği ve filme feminist bir atmosfer katabileceği düşünülüyor. The Little Mermaid'in de zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top