Hesabım
    Ryan Reynolds Başrollü "Clue"yu James Bobin Yönetebilir!

    James Bobin ile Clue'yu yönetmesi için anlaşma imzalanabilir.

    Yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı "Clue" uyarlaması için yeni bir yönetmen gündeme geldi. Eğer anlaşma sağlanabilirse James Bobin, Clue'nun yönetmen koltuğuna oturarak Jason Bateman'ın yerini alacak.

    Muppets, Flight of the Conchords, Da Ali G ShowAlice Through the Looking GlassDora ve Kayıp Altın Şehri gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan James Bobin'in Ryan Reynolds başrollü Clue'nun yönetmenliğini üstlenmesi gündemdeki yerini aldı. Şimdilerde adı değişerek Fox kısmı çıkarılan 20. Century bünyesinde geliştirilecek olan proje için Bobin ile görüşmeler yapılıyor. Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Ozark'ın yönetmen ve yıldız oyuncusu Jason Bateman'ın Clue'nun yönetmenliğini üstleneceği açıklanmıştı. Bateman ayrıca Reynolds'a oyuncu olarak da eşlik edecekti. Bateman'ın filmde oyuncu olması konusunda bir değişiklik görünmüyor, ancak yönetmenliğini James Bobin'e kaptıracak gibi görünüyor.

    Clue'nun yeni versiyonunun senaryosunda Deadpool'dan tanıdığımız Paul Wernick ve Rhett Reese'in imzası bulunuyor. Orijinal film Jonathan Lynn'in yönetmen koltuğuna oturduğu 1985 yapımı filme dayanıyor. Ayrıca filmin başrolünde de usta oyuncu Tim Curry yer alıyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Altı konuk akşam yemeği için gizemli bir malikaneye davet edilir. Davetlilerin hiçbiri birbirini tanımamaktadır ve daveti kimin düzenlediği de bilinmemektedir. Normal başlayan akşam, ev sahibinin ani ölümüyle farklı bir yola sapar. Davetliler, malikanenin çalışanlarıyla birlik olarak katilin kim olduğunu bulmak zorundadır. Her geçen dakika malikanede bulunmak daha da tehlikeli bir hal almaktadır. Aslına bakılırsa filmler de bir masa oyununa dayanıyor.

    Son olarak 6 Underground'ın başrolünde izlediğimiz yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ın başrolünde yer alacağı uyarlama film Clue için bir vizyon tarihi henüz belirlenmemiş gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top