Hesabım
    "Alita" Hayranları, Devam Filmi İçin Oscar Töreni'nde Afiş Yaptırdı

    Alita'nın devam filminin gelmesini istiyorlar.

    Robert Rodriguez ve James Cameron ortaklığıyla hayata geçirilen bilim kurgu türündeki "Alita: Battle Angel" için Oscar Ödül Töreni'nde afiş açıldı. Uzun süredir filmin hayranları, Alita'ya devam filmi yapılmasını istiyor. Kendilerini ifade edebilmek için Oscar'a kadar ulaşmış gibi görünüyorlar.

    Rosa Salazar'ın başrolünde yer aldığı Alita: Battle Angel, geçtiğimiz yıl içerisinde vizyona girmişti. Her ne kadar sinematik açıdan başarılı bir film olsa da, gişede umduğunu bulamamıştı. Ancak filmin hayranları, dur durak bilmeden devam filminin gelmesi için çalışma yürüttü. Sosyal medyada #AlitaSequel, #AlitaArmy benzeri hashtagler açan hayran grubu, soluğu Oscar Ödül Töreni'nde aldı. Pazar gecesi düzenlenen törende Alita Army Group adındaki hayran grubu yaklaşık olarak 1.800 dolarlık bağışlar karşılığında afiş satın aldı ve bunu sektöre göstermek için ellerinden geleni yaptı. Ancak hedefleri yalnızca devam filmi çektirmek değildi. Toplanan bağışların kalanı Open Bionics adı verilen bir firmaya verildi. Firma, ampute bireylere protez geliştirmesiyle biliniyor.

    Alita Army Group, blogu üzerinden bu konuyla ilgili şu sözler paylaşıldı: "Peşinden gitmek için iyi bir hedef düşünürken Alita: Battle Angel tasarım ekibinin Open Bionics ile yaptığı ortaklığı hatırladık. Birlikte, satın alınabilir bir Alita Battle Angel temalı protez kol tasarladılar. Bu tasarımlardan biri, Alita prömiyerinde birçok fotoğraf çektirdiği başrol oyuncusu Rosa Salazar ile tanışan Tilly Lockey'nin çizimiydi."

    Alita: Battle Angel'ın konusu ise şöyleydi: Alita (Rosa Salazar), kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın geçmişini hatırlaması için, anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top