Hesabım
    Agatha Christie'nin "And Then Then Were None"ı Film Oluyor!

    20th Century Stüdyoları harekete geçti!

    Agatha Christie'nin klasikleşmiş romanı "10 Küçük Zenci" bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. Orijinal adıyla "And Then There Were None", "Seberg" filminin senaristleri Anna Waterhouse ve Joe Shrapnel'ın ortaklığıyla filme dönüştürülecek.

    Disney ve 20th Century ortaklığıyla Agatha Christie romanı "And Then There Were None" beyaz perdeye aktarılıyor. Christie'nin romanında olduğu gibi II. Dünya Savaşı döneminde geçecek olan film, söylenenlere göre yeni bir bakış açısıyla hayata geçirilecek. Filmin yapımcılığını Shawn Levy'nin 21 Laps prodüksiyon şirketi vev Christie Estate üstlenecek. Filmin senaryosunda Race, Frankie & Alice, Seberg, Aftermath yapımlarından tanıdığımız Anna Waterhouse ve Joe Shrapnel'ın imzası bulunacak.

    "And Then There Were None" birçok kez filme ve televizyona aktarılmıştı. Son olarak 2015 yılında Charles Dance, Maeve DermodyAidan Turner gibi isimlerin yer aldığı bir kadroyla BBC dizisi olarak karşımıza çıkmıştı. İlk kez ise 1945 yılında aynı isimle beyaz perdeye aktarılmış ve Locarno Film Festivali'nden ödül kazanmıştı. Romanın konusu ise şöyle: 10 birbirinden farklı insan, ıssız bir adaya köşkte misafir edilmek üzere davet edilir. Ancak asla onları davet eden isimleri göremezler ve birer birer birbirlerine düşüp avlanırlar.

    Son zamanlarda birçok Agatha Christie eseri beyaz perdeye aktarılıyor. Öncelikle Knives Out ile Christie'nin yazdığı Hercule Poirot karakteri uyarlandı. Ardından Kenneth Branagh'ın Death On The Nile'ı zengin bir oyuncu kadrosuyla uyarlayacağı açıklandı. Death On The Nile, 2017 yılında çekilen Murder On The Orient Express'in devamı niteliğinde olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top