Hesabım
    David O. Russell'ın Filminde Christian Bale'e Margot Robbie Eşlik Edecek

    Margot Robbie'nin gelecek projesi belli oldu.

    Elle, İtalya

    92. Akademi Ödül Töreni'nde şıklığıyla hala konuşulan, Bombshell filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı alan Margot Robbie, David O. Russell'ın yeni filminde rol alacak. Karşısında ise Oscarlı bir diğer oyuncu Christian Bale bulunacak.

    I, Tonya, The Wolf of Wall Street, Suicide Squad, Birds of PreyOnce Upon A Time In Hollywood gibi yapımların yıldız oyuncusu Margot Robbie, dev bir projede daha yer alacak gibi görünüyor. Three KingsJoySilver Linings PlaybookAmerican Hustle ve The Fighter filmleriyle tanınan başarılı yönetmen David O Russell'ın henüz adı belli olmayan yeni film projesi Margot Robbie'yi başrol olarak Christian Bale'in yanına yerleştirdi. Henüz film hakkında hiçbir detay belli değil. Eski adı Fox olan 20th Century'nin ve Matthew Budman'ın yapımcılığını üstleneceği bilinenler arasında yer alıyor.

    Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı, Birds of Prey filmi geçtiğimiz hafta vizyondaki yerini almış, ancak beklenen gişe hasılatına ilk haftadan ulaşılamadığı açıklanmıştı. Oyuncunun gelecek projeleri arasında The Suicide Squad, Ruin, Marian, Gotham City Sirens ve Barbie filmleri bulunuyor.

    David O Russell, filmini son olarak Oscar adayı Little Women'ı geliştiren New Regency Entertainment bünyesinde geliştirecek. Russell'ın son uzun metraj filmi Joy olmuştu. Yönetmen, American Hustle, Silver Linings Playbook ve The Fighter filmleriyle Oscar adaylıklarına layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top