Hesabım
    Sony, Yeni Bir Marvel Filmi İçin Tarih Belirledi

    Sony'nin gizemli Marvel filminin tarihi belli oldu.

    Sony, yeni bir Marvel karakterinin beyaz perdeye aktarılacak olmasıyla Marvel evrenini genişletecek gibi görünüyor. Disney ile arasındaki anlaşmazlığı çözüme kavuşturan Sony, yeni bir Marvel filmi için tarih seçmiş bulunuyor. Ancak bu filmin adı, henüz basın ile paylaşılmadı.

    Hakları Sony'de olan Marvel karakterlerinden bir yenisinin filminin çekilmesi için Sony harekete geçmiş durumda. Şimdiye kadar Sony, Marvel karakterleri arasından Spider-Man, Venom ve Morbius'un filmlerini hayata geçirdi. Şimdi ise bunlara bir yenisi eklenecek gibi görünüyor. Spider-Man'in haklarının yarısı Disney'deyken Venom ve Morbius, Warner Bros ortaklığında çekildi. Şimdiki film ise takvimlerdeki yerini "Untitled Sony/Marvel" olarak aldı. Tarihi ise 8 Ekim 2021 oldu. Sony'nin hedefinin tıpkı Venom ve Morbius'ta olduğu gibi, Marvel'ın yapımcı olarak rol almayacağı bir Marvel filmi çekmek olduğu biliniyor.

    Sony'nin beyaz perdeye uyarlama olasılığının bulunduğu karakterler arasında Black Cat, Silver Sable, Kraven the Hunter, Madame Web, Nightwatch, Jackpot, Silk, Sinister Six bulunuyor. En yüksek ihtimal ise Madame Web gibi görünüyor. Bununla ilgili daha önce bilgi paylaşılmıştı. Morbius'un senaristlerinden Matt Sazama ve Burk Sharpless, Madame Web filmi için çalışmalara başlamıştı. Spider-Man dünyasına ait olan Madame Web, doğuştan kör olan ve nörolojik bir hastalıktan muzdarip olan bir kadındır. Zaman içerisinde psişik yetenekler geliştiren Cassandra Web, bir medyuma dönüşmüştür. Madame Web ve Spider-Man'in arası pek iyi olmasa da, çizgi romanlarda Peter Parker'ın Cassandra'dan zaman zaman yardım istediği görülmüştür. Özellikle suçluların yerlerini tespit etme konusunda Madame Web, Peter'a yardım eder. Ayrıca Cassandra, Spider-Man'in gerçek kimliğini bilen nadir kişilerden biridir. Madame Web, ilk kez 1980 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanlarında görülmeye başlar.

    Sony bünyesinde bulunan Venom 2'nun yurt dışındaki izleyicileriyle 2 Ekim 2020 tarihinde; Morbius'un ise 21 Temmuz 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top