Hesabım
    Noah Centineo'lu "He-Man" Filminin Prodüksiyon Tarihi Açıklandı!

    Masters of The Universe için yeniden tarih belirlendi.

    Harper's Bazaar

    "To All The Boys I Loved Before" serisinin yıldız oyuncusu Noah Centineo'nun Harper's Bazaar'a yaptığı açıklamaya göre, "Masters of The Universe" filminin prodüksiyonuna önümüzdeki yaz aylarında başlanacak. Sony bünyesindeki filmin, bir süre önce tarihi askıya alınmış ve belirsizlikle baş başa bırakılmıştı.

    Bir süredir hakkında hiçbir gelişme alınamayan Sony bünyesindeki çizgi roman uyarlaması süper kahraman filmi "Masters of The Universe"ün prodüksiyonuna yakın zamanda başlanacağı duyuruldu. Açıklama yapan kişi ise filmin başrol oyuncusu Noah Centineo oldu. Centineo, "To All The Boys: P.S. I Love You" filminin tanıtımları için Harper's Bazaar'a röportaj verdi. Bu sırada da He-Man olarak karşımıza çıkacağı Masters of The Universe'ün prodüksiyonuna 2020'nin yaz aylarında başlanacağını ifade etti.

    Masters of The Universe, Prens Adam'ın bir savaşçı olan He-Man'e dönüşümünü konu edinecek. Prens Adam, büyülü topraklara sahip olan Eternia için son umut olacaktır. Eternia, He-Man'in baş düşmanı Skeletor tarafından bir harabeye dönüştürülmüştür.

    Masters of The Universe'ün Nisan 2021 tarihinde vizyondaki yerini alması bekleniyordu. Ancak filmin bir senaryosunun henüz olmaması, aksayan prodüksiyonu nedeniyle Sony filmi erteleme kararı almıştı. Şimdi ise resmi bir açıklama olmasa da yeniden harekete geçildiği biliniyor. He-Man'i konu edinen ilk yapım 1987 yılında izleyicileriyle buluşan Dolph Lundgren başrollü Masters of The Universe filmi olmuştu. Bu filmde He-Man, baş düşmanı Skeletor ile mücadele vererek evreni kurtarmaya çalışmıştı. Ayrıca He-Man'i odağına alan diğer yapımlar da 1983, 1990 ve 2002 yıllarında ayrı ayrı gösterilmeye başlanan televizyon çizgi dizisi olmuştu. Şimdiki Masters of Universe filminde He-Man'in düşmanı olarak hangi süper kötünün ele alınacağı bilinmiyor. Yeni nesil He-Man filminin yönetmen koltuğunda Band of Robbers, The Last Romantic, Return gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Nee Kardeşler bulunuyor. Senaryoyu ise Goyer'in yarattığı taslaktan yola çıkarak Iron Man, Men In Black: International, Transformers 5: Son Şovalye gibi yapımlarda imzası bulunan Matt Holloway ile Art Marcum geliştiriyor.

    Masters of The Universe'ün vizyon tarihi bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top