Hesabım
    Netflix, Sophia Loren'li Drama 'The Life Ahead'in Haklarını Satın Aldı

    Sophia Loren sinemaya geri dönüyor!

    Sophia Loren'in 10 yıl aradan sonra büyük ekrana dönüşünü müjdeleyen, Edoardo Ponti’nin yönettiği İtalyan draması The Life Ahead'in dünya hakları Netlfix tarafından satın alındı ve platform, bu yıl filmi izleyicilerle buluşturmayı planlıyor.

    Ugo Chiti (Dogman) ve Ponti'nin birlikte yazdığı film, Romain Gary’nin “The Life Before Us” adlı romanının çağdaş bir uyarlaması. Proje, Rupert Everett’in Oscar Wilde filmi Happy Prince ve Claudio Giovannesi’nin 2019 Berlinale prömiyeri yapan Piranhas filmi gibi yapımlara sahip olan Roma merkezli bir ekip olan Palomar'dan geliyor. Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri ve Massimiliano Rossi filmin diğer başrol oyuncuları.

    Sophia Loren konu hakkında yaptığı açıklamada “Kariyerimde en büyük stüdyolarla çalıştım ancak hiçbirinin Netflix'in geniş vizyonuna ve kültürel çeşitliliğine sahip olmadığını güvenle söyleyebilirim. Bu sebeple de onları seviyorum. Her ülkedeki yerel yetenekleri geliştirip, dünyaya sunmadıkça küresel bir stüdyo inşa edilemeyeceğini anladılar. Bu eşsiz seslerin duyulması için de bir fırsat ”dedi.

    Netflix adına açıklama yapan Ted Sarandos ise “Sophia Loren, dünyanın en beğenilen ve en ünlü aktrislerinden biri. Onu, Edoardo ve bu filmi Netflix ailesine çeken yetenekli ekibi ağırlamaktan onur duyuyoruz. The Life Ahead, Sophia'nın kendisi gibi İtalya'daki ve tüm dünyadaki izleyiciler tarafından benimsenecek güzel ve cesur bir hikaye." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top