Hesabım
    Paul Feig, "Last Christmas" Finalinin Sızdırılması Hakkında Konuştu

    Paul Feig'den açıklama.

    Emilia Clarke ve Henry Golding'in başrolünde yer aldığı romantik noel filmi "Last Christmas" hakkında Paul Feig'den açıklama geldi. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde filmin sonunda yer alan ters köşe, internete sızdırılmıştı. Bu durum da yönetmen Paul Feig'in ve filmin zararına olmuştu.

    Freaks and GeeksThe OfficeThe HeatSpy, kadın başrollü GhostbustersArrested DevelopmentA Simple Favor, Other Space gibi yapımlardan tanıdığımız yönetmen Paul Feig'in son filmi Last Christmas hakkında yeni bir açıklama geldi. Film, Kasım ayı içerisinde ülkemizde vizyona girmiş ve çok büyük bir gişe başarısı elde edememişti. Bunun nedenlerinden biri olarak filmin vizyona girmesinden önce sonunda neler olduğunun internete sızdırılması gösterildi. Sızdırılanlara göre Emilia Clarke'ın karakteri, filmin başlarında çalıştığı dükkanda Henry Golding'in karakteriyle tanışıyordu ve aslında yaşadıkları hiçbir şey gerçek değildi. Yani Tom bunca zamandır ölüydü. Bunun internete sızdırılmasının ardından durumun gişelere yansıması iyi bir sonuç olmadı.

    Paul Feig, bu durum hakkında şu sözleri sarf etti: "İnsanların bunu tahmin ediyor olmasına kızgın değilim. Kızgın olduğum şey medyanın bunu seçmesi ve bazıları doğru olan teorileri açığa çıkarması, bunları spoiler olarak yazıya dökmeleri. Daha önce hiç insanların mahvettiklerinin farkında olmasalar bile başka bir filme karşı böyle bir şey yaptıklarını görmemiştim, ne demek istediğimi anlıyor musun? Bu Knives Out çıktığı zaman insanların 'İddiaya girerim ki şu kişi katildir' demeleri gibi değildi. Bunun neden romantik komedi filminin başına geldiğini pek anlamadım. Bu kızgınlığı son derece dürüst buldum."

    Last Christmas'ın konusu ise şöyleydi: Kate, Londra'da yaşayan genç bir kadındır. Hayatında birçok yanlış karar alan genç kadın, elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışmaktadır. Tom adında bir adamın hiç beklenmedik bir zamanda Kate’in hayatına dahil olması, genç kadının dünyasının bambaşka bir hal almasına neden olur. Tom her ne kadar Kate’in sınırlarını zorlasa da onunla birlikte Londra’nın en güzel zamanlarında hayatı için yeni bir başlangıç yapmaya çalışır. Her ne kadar Tom ve Kate’in hayatında hiçbir şey yolunda gitmese de, kalplerinin sesini dinlemeleri zor olmayacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top