Hesabım
    Martin McDonagh, Bir Kez Daha Colin Farrell ve Brendan Gleeson'la Çalışacak!

    Üç başarılı isim In Bruges'den yıllar sonra yeniden bir arada..

    In BrugesSeven Psychopaths ve Three Billboards, outside Ebbing Missouri filmlerinin başarılı yönetmeni Martin McDonagh’ın Searchlight Pictures tarafından dünya hakları şimdiden satın alınan bir sonraki filminin adı The Banshees Of Inisheer olarak belirlendi. 

    In Bruges filminin yıldızları olan Colin Farrell ve Brendan Gleeson yeni filmin de başrollerinde olacak ve yaklaşık 12 yıl sonra McDonagh ile yeniden bir araya gelecek. Film, uzak bir İrlanda adasında geçiyor ve ilişkileri aniden sona erdirdiğinde kendilerini bir çıkmazda bulan iki ömür boyu arkadaşın hikayesine odaklanıyor. Filmin bütçesi yaklaşık 20 milyon dolar olacak ve bu yaz çekimler gerçekleşecek. Film4 tarafından üretilecek filmi her zaman olduğu gibi yönetmen Martin McDonagh kaleme alacak.

    McDonagh bir önceki filmi Three Billboards, outside Ebbing Missouri ile en iyi film ve en iyi yönetmen de dahil 7 dalda Oscar adaylığı kazanmış ve Frances McDormand & Sam Rockwell ikilisine heykelciği kazandırmıştı. Başrollerden birini oynayacak olan ve McDonagh ile iki kez çalışan Colin Farrell, son olarak Guy Ritchie filmi The Gentlemen'le karşımıza çıkmıştı. Brendan Gleeson ise Coen Kardeşler filmi The Ballad of Buster Scruggs'ta rol almıştı.

    Kariyerine 2004 yılında çektiği ve Oscar kazandığı Six Shooter adlı kısa filmle başlayan Martin McDonagh, son olarak, 2018 yılında "Three Billboards One-Shot TMA 285" adlı bir kısa filmin senaryosunu yazmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top