Hesabım
    Claire Denis'in Yeni Filminde Başroller Robert Pattinson ve Margaret Qualley'in!

    Film, bağımsız sinemanın güçlü şirketi A24 tarafından üretilecek

    Claire Denis ve Robert Pattinson, ilk işbirlikleri olan uzay draması “High Life”ı tanıtırken tekrar birlikte çalışmak istediklerini açıkladılar ve şimdi Fransız yönetmenin bir sonraki uzun metraj filmi “The Stars at Noon” ile bu şansı yakalayacaklar.

    Deadline'ın haberine göre, A24, Avrupa Film Pazarı'nın bu hafta başlaması öncesinde “The Stars at Noon”un Kuzey Amerika'daki dağıtım haklarını satın aldı. Projede Pattinson'ın karşısında yer alacak diğer isim “Fosse / Verdon” performansıyla Emmy adayı olan ve son olarak Tarantino'nun “Once Upon a Time in Hollywood” filminde izlediğimiz Margaret Qualley olacak. Filmin senaryosu Denis Johnson’ın 1986 yılında yazdığı romanından, yazarlar Claire DenisLea Mysius ve Andrew Litvack tarafından uyarlandı. 1984'teki Nikaragua Devrimi sırasında Pattinson, devrim hakkında haber veren bir Amerikalı Gazeteci (Qualley) ile tanışan gizemli bir İngiliz işadamı olarak rol alacak. İkisinin ilişkisinde önemli bağlantılar ve tutkulu bir romantizmi olacak. 

    Denis ve Pattinson’ın “High Life”ı geçen yıl yurt içinde A24 tarafından piyasaya sürüldü. Dolayısıyla, “The Star at Noon” için hem şirket, hem de yönetmen ve oyuncu için yeniden bir araya gelmiş olacak. “High Life” yurtiçi gişede 1.2 milyon dolar hasılat elde etti. Wild Bunch şirketi de dünya satışlarıyla ilgilendi. Yeni filmin ise 2021 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

    Pattinson şu anda Warner Bros.'nun 25 Haziran 2021'de gösterime gireceği The Batman filmi üzerinde çalışıyor. Stüdyo ayrıca, Pattinson'u John David Washington'un karşısında göreceğimiz ve 17 Temmuz'da tüm dünyada gösterime girecek Nolan filmi “Tenet”in de dağıtımcısı olacak. Pattinson, A24 şirketine yabancı değil. Oyuncunun rol aldığı başarılı filmler “The Rover”, “The Lighthouse”, “Good Time” ve “High Life” A24 etiketiyşe vizyon görmüştü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top