Hesabım
    "Killers of The Flower Moon" Western Türünde Olacak!

    Martin Scorsese'nin yeni filmi hakkında detaylar geldi...

    Netflix

    Son olarak The Irishman ile Oscar'a birçok kategoride aday gösterilen Martin Scorsese, gelecek filmi "Killers of The Flower Moon" hakkında konuştu. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'yu başrolüne yerleştiren Scorsese, filminin muhtemelen western türünde olacağını söyledi.

    Çekimlerinde Mart ayı içerisinde başlanacak olan "Killers of The Flower Moon" hakkında Martin Scorsese bir Fransız sitesi olan Premiere'e konuştu. Scorsese, filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Western olacağını düşünüyoruz. 1921-1922 yıllarında Oklahoma'da yaşandı. Kesinlikle kovboylar var, ama arabaları ve atları da var. Film, yerli halka verilen ve beyazların asla ilgilenecek olmaması nedeniyle yerlilerin çok sevdiği, ama korkunç bir bölge olan The Osage ile ilgili olacak. Sonra orada petrol keşfediyoruz ve on yıl içerisinde The Osage dünyanın en zengin insanlarının yaşadığı yer oluyor. Bizi bunu yapmaya iten zihniyet çok ilginç. Medeniyetin tarihi Mezopotamya'ya dayanıyor. Hititler başka bir halk tarafından işgal ediliyor. Kayboluyorlar, sonradan onların asimile edildikleri daha doğrusu absorbe edildikleri söyleniyor. Bu zihniyetin başka kültürler tarafından iki dünya savaşı arasında yeniden üretilmesi çok etkileyici. Bu nedenle bence zamansız. Bizim yapmaya çalıştığımız film bu."

    Scorsese, yaz boyunca Osage County’de, filmin çekilmesi planlanan yerleri tespit etmişti. Terrence Malick’in, To the Wonder filmini de çektiği bölgede araştırmalar yapılmış ve bazı testler uygulanmıştı. Bu bölge, filmin konusunda da önemli bir yere sahip. Killers of the Flower Moon, David Grann’in gerçek olaylara dayanan kitabından uyarlanıyor. Daha önce açıklananlara göre Amerikan yerlilerin, petrol rezervleri bulması, bunun üzerine önce zenginlik, sonra Osage Nation cinayetlerinin gelmesi üzerinden ilerleyen hikaye, o dönem yeni kurulan FBI’ın cinayetlere yoğun ilgisini anlatıyor.

    Once Upon A Time In Hollywood ile Tarantino'nun dokuzuncu filminin yıldızı olan Leonardo DiCaprio ve The Irishman'in usta oyuncusu Robert De Niro, "Killers of The Flower Moon"un başrollerini üstlenecek. Filmin 2021 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top