Hesabım
    "Bayi Toplantısı" Sinemalarda!

    İbrahim Büyükak imzalı "Bayi Toplantısı" sinemalardaki yerini aldı!

    Yerli sinemanın merakla beklenen filmlerinden olan "Bayi Toplantısı" bugünden itibaren sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak. Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 ve Küçük Esnaf gibi filmler sayesinden birçok kez İbrahim Büyükak ile iş birliği yapan Bedran Güzel, Bayi Toplantısı'nın yönetmen koltuğunda bulunuyor. Filmin seanslarına buradan bakabilir, bir an önce biletlerinizi satın alabilirsiniz!

    Komedi türündeki eğlenceli filmin konusu ise şöyle: Bayi Toplantısı, mecburen katıldıkları bayi toplantısında kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikayesini konu ediyor. Namık, Adem ve Sadık, geçimlerini efnaflık yaparak sağlayan üç adamdır. Birbirlerini tanımayan bu üç adamın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişir. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde bulur. Bayilerini kurtarmaya çalışan ekibin bu süreçte birbirine güvenmekten ve hızlı etmekten başka çaresi yoktur.

    Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 filmlerinin senaryosuna imza atmış olan İbrahim Büyükak; Ahlat Ağacı filmiyle büyük bir çıkış yakalayan Doğu Demirkol ve Martı, Düğüm Salonu, Saf, Cici Babam gibi yapımların başarılı oyuncusu Onur Buldu'nun voltranı oluşturduğu filmin oyuncu kadrosunda Kolonya Cumhuriyeti, Fırıncının Karısı, Tatlım Tatlım gibi yapımlarda yüzleri güldüren Büşra PekinSafa SarıMüfit KayacanHakan SalınmışGamze KaradumanDeniz Hamzaoğlu gibi isimler bulunuyor. Ayrıca filmin senaryosu da Büyükak'a ait.

    Bayi Toplantısı sinemalarda izleyicilerini beklemeye başladı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top