Hesabım
    Ezel Akay'ın Yeni Filmi "9 Kere Leyla"dan Teaser Afiş!

    Yıldız kadrolu 9 Kere Leyla'dan yeni ayrıntılar...

    Ezel Akay'ın sinemaya dönüş yapmasını sağlayan uzun metraj filmi "9 Kere Leyla"dan yeni bir teaser poster paylaşıldı. Afişte usta oyuncular Demet Akbağ ve Haluk Bilginer'in yanı sıra yıldız oyuncu Elçin Sangu yer alıyor.

    Ezel Akay, Neredesin FiruzeHacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi filmleriyle tanınıyordu. Başarılı yönetmen, son olarak 2012 yılında F Tipi Film'i hayata geçirmişti. Şimdi ise 9 Kere Leyla ile sinemaya dönüş yapıyor. Dokuz Kere Leyla'nın oyuncu kadrosunda, son dönemin en başarılı oyuncularından Haluk Bilginer, hem Akay, hem Bilginer'le daha önce birçok projede yer alan Demet Akbağ ve başarılı oyuncular Elçin Sangu, Fırat TanışAlican YücesoyHakan EkeEmre Kıvılcım ve İhsan Ceylan yer alıyor.

    9 Kere Leyla'nın konusu ise şöyle: Leyla ve Adem'in yıllardır mutlu giden bir evliliği vardır. Ancak bir süre sonra evllilikleri bir çıkmaza girer. Onların evliliklerindeki heyecan artık yok olmuştur ve Adem kalbinin yeniden atmasına neden olan bir sevdaya düşer. Bu dönemde karşısına çıkan Nergis adındaki kadına aşık olan Adem, Nergis'ten başka kimseyi düşünemez olur. Ancak Adem'in aklını başından alan Nergis'in kurduğu tek kişilik dünyadan başka bir hayata geçmeye niyeti yoktur.

    9 Kere Leyla'nın Mart ayı içerisinde vizyondaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top