Hesabım
    Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'lı "Tam Kafadan Karavana" Geliyor!

    Tam Kafadan Karavana, dizisinin ardından beyaz perdeye aktarılıyor.

    Youtube üzerinden yaptıkları işlerle başarı yakalayan ve sosyal medyanın ilgisini çeken ikili Ali Biçim ve Mesut Can Tomay, "Tam Kafadan Karavana" ile beyaz perdeye taşınıyor. Türkiye'nin ilk e-spor komedi türündeki yapımı olacak Tam Kafadan Karavana, sosyal medyada 30 milyonun üzerinde izlenme rakamları elde etmişti.

    Youtube'da "Tam Kafadan" adıyla altı bölüm süren dizi, beyaz perdeye Tam Kafadan Karavana adıyla tanışıyor. Yıllar önce sosyal medya aracılığıyla popüler bir kimliğe kavuşan, televizyon ve sinemada farklı projelerde yer alan Ali Biçim ile Maide'nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi yapımlarda izleme şansı yakaladığımız yıldızı parlayan isim Mesut Can Tomay, Tam Kafadan Karavana'nın başrolünde yer alıyor. Hakan: Muhafız'da imzası bulunan Celal Öztürk'ün ve Oğuz Öztürk'ün birlikte yönetmen koltuğuna oturduğu Tam Kafadan Karavana'nın oyuncu kadrosunda Efekan Can, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Burcu Karakaya, Cemre Solmaz, Nedim Suri, Aleyna Eroğlu, Sali Alkan, Mehmet Pamukcu, Melis Sabah, Elif Yılmaz, Zümre Ertürk, Bilal YılmazUmut ŞahinŞevki Özcan ve Ensar Sevim gibi dönemin ünlü youtuberları yer alıyor. Filmin senaryosunda Celal Öztürk ve Oğuz Öztürk'ün yanı sıra Emre Kutluğ'un imzası bulunuyor.

    Tam Kafadan Karavana'nın konusu ise şöyle: Mali sorunlarla başı dertte olan Şenol Başkan, kentsel dönüşüm nedeniyle espor kulübünü ve internet kafesini kaybeder. Yaşananları oyuncularına çaktırmak istemeyen Şenol Başkan, geçen yılki büyük turnuvayı kazanan Zula'nın mobil versiyonunun çıkmasından yola çıkarak bir karavan alır ve takımına "mobil oyun konseptine" geçtiklerini söyler. Mahallelerinde bulunan top sahasına çektiği karavanı kulübün yeni merkezi olarak açıklayan Şenol Başkan, takımını da antremanları burada yaptırmaya zorlar. Turnuvaya hazırlanması için kamp yapması gereken takım, karavanda gereken ortamı sağlayamayınca dağılma aşamasına gelir. Şenol Başkan, takımını dağılmaktan kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek zorundadır.

    Film, 27 Mart'ta sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top