Hesabım
    Henry Golding "Snake Eyes" Çekimlerinin Bittiğini Açıkladı

    Snake Eyes'ın prodüksiyonu tamamlandı.

    G.I. Joe çizgi roman evrenine ait Snake Eyes'ın beyaz perde uyarlaması olan Henry Golding başrollü spin-off filmi Snake Eyes'ın çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Duyuruyu sosyal medya üzerinden yapan isim Golding oldu. Oyuncunun paylaşımında söylediklerine göre film herkesin aklını kaçırmasına neden olacak!

    Crazy Rich AsiansLast ChristmasThe Gentlemen gibi yapımlardan tanıdığımız ve gittikçe yıldızı yükselen başarılı oyuncu Henry Golding'in başrolünde yer aldığı spin-off projesi Snake Eyes'ın çekimleri resmi olarak bitirildi. Henüz elimizde yalnızca bir görsel olan Snake Eyes, G.I. Joe evrenine ait bir spin-off filmi olacak. Filmin konusunun ise çizgi romanlara göre şöyle olması bekleniyor: Snake Eyes, kılıç ve bıçak gibi silahların kullanımında ölümcül yetenekleri olan bir ninja savaşçıyı konu ediniyor. Bir dövüş ustası olduğu için silahsızken de son derece tehlikeli olan Snake Eyes, G.I. Joe ekibine katılması için işe alınır. Bu ekibe alınana kadar hep tek başına çalışan karakterin geçmişi çok iyi bilinmiyor. Ancak bir helikopter kazasında yaşananların ardından konuşma yeteneğini kaybettiği biliniyor. Yüzünü saklamak için çeşitli maskeler ve kostümler kullanıyor.

    Filmde yer alacağı belli olan karakterler ve oyuncuları arasında Scarlett rolüyle Samara Weaving, Snake Eyes rolüyle Henry Golding'in yanı sıra The Baroness ile La Casa De Papel'in yıldız oyuncusu Ursula Corbero; Snake Eyes'ın rakibi Storm Shadow olarak Andrew Koji; Storm Shadow'un amcası olan ve Arashikage ninjalarının başında yer alan the Hard Master olarak ise Iko Uwais yer alıyor. Snake Eyes'ın yönetmenliğini Red, The Captain, Insurgent, Allegiant gibi yapımlardan tanıdığımız Robert Schwentke üstleniyor. Senaryoda ise Beauty and The Beast ve Charlie's Angels'ın senaristi Evan Spiliotopoulos'un imzası bulunacak. Diğer yandan G.I. Joe serisi de Ever Vigilante filmiyle devam edecek.

    Snake Eyes'ın 23 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top